Ereğli başıboş köpeklere çözüm arıyor...

Kdz. Ereğli Elmatepe’de başıboş köpekler vatandaşlara korkulu anlar yaşatıyor.

Ereğli başıboş köpeklere çözüm arıyor...

Kdz. Ereğli Elmatepe’de başıboş köpekler vatandaşlara korkulu anlar yaşatıyor.

Özellikle mahalleleri mesken tutan başıboş köpekler çevrede bulunan vatandaşların endişeli bakışları arasında it dalaşı yaparak ilçenin kabusu haline geldi.

Duruma sosyal medya hesaplarında paylaşarak tepkisini dile getiren vatandaşların sesine Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal kayıtsız kalmadı.

Emine Koçak Bilginer isimli bir vatandaşın “Saat sabahın sekizi işe gitmeye çalışan insanlar var. Bir kaç gün sonra çocuklar okula gidecek. Fakat mahallede birbirini kovalayan, havlayan, oyun oynamaya çalışan aynı zamanda farkında olmadan etraftakileri korkutan kocaman bir sürü köpek ve birde bir şey yapmaz diyen sorumsuz sahipleri var. Malesef inşallah birilerinin canı yanmazda dedikleri gibi olur...” şeklideki yoruma Uysaldan yanıt gecikmedi. Uysal paylaşımın altına şu notu yazdı:  “Böylesine hassas bir konuya karşı duyarsız olamayız. Söz konusu köpekler arasında tasmasız ve küpesiz köpek varsa derhal bize bildirin. Sahipli köpekler konusunda da ilgili birimimiz gerekli uyarıyı yapacaktır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder iyi günler dilerim” 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER