Ereğli Belediyesi Gençlik Meclis Seçimleri Başladı

Ereğli Belediyesi Gençlik Meclis Seçimleri Başladı

Ereğli Belediyesi Gençlik Meclis Seçimleri Başladı

2017-2018 dönemi Karadeniz Ereğli Belediyesi Gençlik Meclisi seçimlerinin ilki, Karadeniz Ereğli Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında,  Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapılan ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın sabah saatlerindeki Ankara temasları ve öğle saatlerinde ise Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak’ın cenaze törenine katılmasından dolayı katılamadığı Gençlik Meclisi seçimleri, Belediye Başkan Vekili Esra Alpago, Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Hüseyin Ağlar ve Atilla Bulak, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, Okul Müdürü Ahmet Bal, okul öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda sözlerine meclise aday olan gençlere başarılar dileyerek başlayan Belediye Başkan Vekili Esra Alpago,“Belediye Başkanımız Op. Dr. Sayın Hüseyin Uysal’ın ve bizlerin amacı, sizlere yaşanabilir bir şehir bırakmak için çalışmaktır.”dedi.

Alpago konuşmasında, “İlçemizi, güçlü Türkiye’nin onurlu neferleri olan gençlerle yönetme düşüncemiz doğrultusunda umudumuz, hayallerimiz, evlatlarımız, var olma sebebimiz olan sizlerin görüş, düşünce ve önerileri bizler için çok önemli. 3 yıldır olduğu gibi bu yılda ilçemizi birlikte yönetme adına sizlerleyiz.

Bugün burada Spor Park’ımızdan sonra, Sayın Belediye Başkanımızın sizlere, tüm hazırlıkları tamamlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun da ilçemize kazandırılacağı müjdesini de iletmenin mutluluğunu yaşıyorum.” ifadelerine de yer verdi.

Okul Müdürü Ahmet Bal’da konuşmasında Geçlik Meclisi seçimlerinin yapılmasında okullarının tercih edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, “ Okulumuzdan 13 adayın çıkması memnuniyet verici. Tüm adaylara başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Vekili Esra Alapago ve Başkan Yardımcılarının temsili oylarıyla başlayan 6 bay, 7 bayan olmak üzere, 13 adayın yarıştığı seçim sonucunda öğrencilerden Melek Civak ve Ata Amca Gençlik Meclisi Başkanlığına seçildi.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER