Ereğli'de Cumhuriyet Koşusu düzenlendi

Ereğli'de Cumhuriyet Koşusu düzenlendi

Ereğli'de Cumhuriyet Koşusu düzenlendi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, “Halk Koşusu” düzenlendi..

Ereğli Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen koşular, 18 yaş üzeri bayanlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirildi.

Kırmacı mahallesindeki Ereğli İlk Okulu önünden başlayan koşular, Atatürk Anıtı önünde tamamlandı.

Kadınlarda, geçen yılki koşunun da birincisi Nazmiye Uzunmehmet aynı yerini korurken, ikinciliği Havva Bozkurt Yıldız, üçüncülüğü ise Filiz Yücesoy elde etti.

Erkeklerde de Uğur Vahdettin Aydın’ın birinci geldiği koşuda Ramazan Çetinkaya ikinci, Tekin Alabaş da üçüncü oldu.

Koşu sırasında rahatsızlanarak yere düşen kadına ise önce vatandaşlar yardımda bulundu, ardından gelen ambulansta sağlık ekiplerince müdahalede bulunuldu. Koşu anında trafik akışının durdurulmadığı güzergahta, trafik ekipleri kontrollü geçişler sağladı.

Sahil Bandında düzenlenen törende, dereceye giren sporculara kupa, madalya, başarı belgesi ve hediyeleri; Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cihangir Cihan ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç tarafından verildi.

Törende, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş, İlçe Milli eğitim Müdür Vekili İsmail Aksoy ile daire müdürleri, vatandaşlar katıldılar.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER