Ereğli Spor'un şeref konuğu Antrenör Ertuğrul Sağlam'dı.

Ereğli Spor'un şeref konuğu Antrenör Ertuğrul Sağlam'dı.

Ereğli Spor'un şeref konuğu Antrenör Ertuğrul Sağlam'dı.

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Kümede mücadele eden Zonguldak Ereğlispor ligin bir diğer şampiyon adayı Gümelispor karşı karşıya geldi.

Ereğli Beyçayırı Sahasında oynanan müsabakada Zonguldak Ereğli Sporun şeref konuğu ise Eski Milli Futbolcu ve Antrenör Ertuğrul Sağlamdı.

Karşılaşmanın büyük bir bölümünü takip eden Ertuğrul Sağlam devre arası Zonguldak Ereğli Spor soyunma odasına girerek oyunculara motivasyon konuşması yaptı. Sağlam ‘takım olarak iyisiniz. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlamak sizi üzmesin. Futbolda geri dönüşler her zaman olur. Yılmadan mücadelenizi verin dedi.

PUANLARDA KARDEŞ PAYI

Karşılaşmanın henüz 2.dakikasında gol yiyen Zonguldak Ereğli Spor 83.dakikada kornerden Emre Kartalın ayağından bulduğu gol ile skora denge getirdi. Bulduğu birçok bariz gol şansını değerlendiremeyen Zonguldak Ereğli Spor sahadan 1 puan ile ayrıldı.

İKİ TAKIM BİRLİKTE KAHVALTI YAPTI

Karşılaşma öncesinde Gümelispor ile Zonguldak Ereğlisporlu oyuncular ve yöneticiler birlikte kahvaltı yaparak sporun kardeşlik olduğunun en iyi örneğini sergilediler.

Gümelispor Başkanı Levent İlik ve Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Uğur Kocaman ‘iki kulübün kapı komşusu olduğunu hatırlatmak isteriz. Bizler spora ve sporcuya hizmet ederek kardeşlik duygularını oyuncularımıza aşılıyoruz. Sahada mücadele biter ve herkes bizde birbirine sarılır. Sporda şiddetten uzak, dostluğun ön planda olmasına çok ihtiyaç duyulduğu şu günlerde umarım bu birlikteliğimiz örnek teşkil eder dediler.

Daha sonra oynanan maçta ise hiç bir gerginlik yaşanmaması ve maç sonunda iki takım oyuncularının birbirlerine sarılarak tebrik etmesi izleyenler tarafından takdirle karşılandı

 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 22:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER