Ereğli'de Meclisi Üçüncü Kez Toplandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediye meclisi 2017 yılı Ekim ayı meclis toplantısının üçüncü oturumunu gerçekleştirdi.

Ereğli'de Meclisi Üçüncü Kez Toplandı

Zonguldakın Ereğli ilçesi belediye meclisi 2017 yılı Ekim ayı meclis toplantısının üçüncü oturumunu gerçekleştirdi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysalın şehir dışında olması nedeniyle meclisi Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay yönetti. Atay gündem maddeleri öncesi yaptığı konuşmada tüm meclis üyelerinin ve katılımcıların Cumasını tebrik etti.
Toplantıya AK Partili meclis üyelerinden Halil Bozkuş, Yusuf Kalay, Eyüp Karaarslan, CHPden Osman Yavuz, Cumhur Nalcı ve Özkan Özyağcı mazeret bildirerek katılmadı. Yapılan yoklamanın ardından Karadeniz Ereğli Belediyesi Tente ve Sundurmalar Hakkında Usul ve Esasları Uygulama Yönetmeliğine ait komisyon raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi. Meclis Başkan Vekili Ayhan Atay gündemde bulunan Kent Meydanına Cami ve otopark, Göztepeye köprü, Elmatepeye üst geçit ve Kışla Mahallesine yarı olimpik yüzme havuzu yapımı için belediye başkanına yetki verilmesini öngören maddeleri görüşmek üzere oturumu 9 Ekim 2017 Pazartesi gününe erteleyerek, meclisi kapattı.
Kdz. Ereğli Belediye Meclisinde Plan ve Bütçe Komisyonunun Kent Meydanına Cami ve otopark, Göztepeye köprü, Elmatepeye üst geçit ve Kışla Mahallesine yarı olimpik yüzme havuzu yapımına ilişkin karar alamaması nedeniyle meclis Pazartesi günü 4. Kez toplanacak. Edinilen bilgiye göre Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri 5 kez üst üste karar almaması durumunda, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal söz konusu maddeleri direk meclis üyelerinin onayına sunacak.

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER