Ereğli'de nostalji başlıyor. Faytonlar geliyor...

Ereğli'de nostalji başlıyor. Faytonlar geliyor...

Ereğli'de nostalji başlıyor. Faytonlar geliyor...

Kdz. Ereğli nostalji harikası olan faytonlarla tanışıyor.

Kdz. Ereğli’de geniş piknik alanına sahip, oyun parkları ve çeşitli etkinliklerin yapılabilmesine imkan veren ‘Midilli Park’ sezona fayton sürprizi ile giriyor.

Doğa ile iç içe sıcacık bir ortamda, binek atları, spor ve dinlenme alanları olan, kahvaltı ve ızgara çeşitleri ile hizmet veren Midilli Park, misafirlerine daha iyi hizmet verebilmek için İstanbul Adalar ve Abant’ta olduğu gibi fayton turlarına başlıyor.

Turu 20 TL olacak olan fayton, Midilli Parktan dere kenarı istikameti doğa içinde gezinti imkanı sunacak ve nostalji tutkunlarına hizmet verecek.

Midilli Park İşletmecisi Özcan Sarı, başta Ereğli olmak üzere, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlara hizmet etmenin her zaman olduğu gibi mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sarı, gazetemize yaptığı açıklamada;

‘’Midilli Park olarak 5. Yılımıza girdik. Her yıl üzerine bir şeyler eklemek istiyoruz. Bu senede çocuklarımız için, aileler için lunapark kurma çalışması içerisindeyiz. Müşterilerimizin verdiği ilgiden dolayı da bizi kamçılıyor. Elimizden gelen her şeyi daha iyi yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene de bahar hazırlıklarına başladık.’’

FAYTON HİZMETE GİRİYOR

Hizmete girecek Fayton ile Midilli Park sakinleri doğanın keyfini Fayton turu ile atacak.

İşletmeci Özcan Sarı, Fayton hizmetinin bu sezon Midilli Park’ta olacağını ifade ederek, ‘’Bu sene Fayton projemiz var, onu da halkımızın hizmetine sokacağız. Bölge halkımızı Fayton projesi ile uzaklara gitme derdinden kurtaracağız’’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 16:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selma Özbay
Selma Özbay - 7 yıl Önce

Adalarda yaşanan zulümden kurtulsun bu hayvanlarımız derken burnumuzun dibinde aynı eziyetler yaşanacak.Bir hayvan sever olarak hiç onaylamıyorum

SIRADAKİ HABER