Ereğli'de tatil günleri belirlendi

Ereğli'de tatil günleri belirlendi

Ereğli'de tatil günleri belirlendi

 Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy, ilçe genelinde haftanın pazar günü erkek berberlerinin, salı günü ise kadın kuaförleri ve güzellik salonlarının tatil yapacağını bildirdi.

Cebeci, ilçedeki özel bir düğün salonunda, berber, kuaför ve güzellik salonu yöneticilerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, üyelerden gelen talepler doğrultusunda derneklerinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Odaya bağlı üyelerin yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu anlatan Cebesoy, Haftanın pazar günleri ilçe genelindeki erkek kuaförleri, salı günleri ise bayan kuaförleri ve güzellik salonları tatil yapacak. Tatil günlerinde damat tıraşı, nişan ve gelin saçı gibi önemli durumlarda iş yerlerinin açılması için odamızdan gerekli izin alınması gerekmektedir. Bu konuda tüm üyelerimizin gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. dedi.

Murat Cebesoy, tatil için yaptıkları girişimlere destek veren Vali Ahmet Çınar, Kaymakam Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Zonguldak Esnaf Odaları Birliği yöneticilerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER