Ereğli'den Akçakoca'ya yürüyerek gittiler

Altmışa merdiven dayayan yaşlarına rağmen gençlere taş çıkartıyorlar. Ereğli'den Akçakoca'ya yürüyerek gittiler

Ereğli'den Akçakoca'ya yürüyerek gittiler

Kdz. Ereğliden yola çıkan 60 yaşlarındaki iki arkadaş Akçakocaya kadar yürüyerek, gençlere taş çıkardılar. 

Biri Ereğli esnafı ve işadamı Yüksel Demirbaş, biri Gülüç Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Seydi Demirtaş, biri Ereğliden yola çıktı, biri Gülüçten yola çıktı, Ereğli, Gülüç yetmedi az geldi soluğu Akçakocada aldılar.
Altmışa merdiven dayayan yaşlarına rağmen gençlere taş çıkartıyorlar. Sabah, akşam, yaz, kış, soğuk, sıcak demeden günde yaklaşık on kilometre yürüyorlar. Yürümeyi ve sporu o kadar çok seviyorlar ki, neredeyse kara bitse denizde yürüyecekler, deniz bitse havada yürüyecekler.
Akçakoca sahilinde buluşarak sabah yürüyüşü ve sporu yapan ikili şunları söyediler,
Bizim yaşımız altmışa merdiven dayamış, bildiğiniz gibi her gün yürüyüşlerimizi facebook sayfasında sizerle paylaşıyoruz. Allah riyadan (göşterişten) korusun buradaki amacımız sağlık için arkadaşlarımızı, dostlarımız insanlarımız yürüyüşe, spora teşvik etmek, onların boş vakitlerini yürüyüş yaparak, spor yaparak değerlendirmelerine öncülük edebilmek. Bundada başarılı olabiliyorsak ne mutlu bize. Tüm arkadaşlarımızı,dostlarımız zinde ve sağlıklı kalabilmek için yürüyüşe ve spora davet ederken slagonumuz şu, yaşam boyu sağlık için durmak yok yürüyüşlere ve spora devam.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 08:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emekli
Emekli - 7 yıl Önce

İşte bu emekli olduk yaşlandık bittik yok yürüyelim zinde olup dini ve sosyal görevleri yerine getirip gençliğe örnek olmalı.

SIRADAKİ HABER