EREĞLİLİ GURBETÇİLERDEN MEMLEKETLERİNE YARDIM ELİ...

EREĞLİLİ GURBETÇİLERDEN MEMLEKETLERİNE YARDIM ELİ...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine  yurt dışında yaşayan gurbetçilerden yardım eli uzandı.

Belçika’da bulunan Burhan Özsoy, Gökhan Erkap ve Hakan Kesici gurbetçiler memleketlerinde ki Ereğli ve Hacıuslu köyünde bulunan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundular..

 İlçenin Hacıuslu Köyünden yıllar önce göç ederek yurt dışına çıkan gurbetçiler memleketlerini unutmadı. Gurbetçilerin Ramazan ayında gıda yardımı desteği köyün Muhtarı Akif Özsoy aracılığıyla dağıtımı başlandı.

Muhtar Özsoy, Belçika’daki gurbetçi soydaşlarımızdan gelen bu desteğin kendilerini son derece duygulandırdığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Belçika’da yaşayan insanlarımızın mübarek ayda memleketlerindeki  insanlara destek vermeleri tabii ki bizleri sevindiriyor. Yapılan destek bizleri gerçekten memnun etmiştir.  Gurbetçi dostlarımız sayesinde ihtiyaç sahibi insanlara gıda yardımlarını ulaştırıyoruz. Ben Burhan Özsoy, Gökhan Erkap ve Hakan Kesici’ye sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun.”

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2021, 16:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebahattin ozarslan
Sebahattin ozarslan - 3 yıl Önce

Elmatepe mah muhtar ve azalari mahaleme gunaydin herkese hayirli isler hayirli ramazanlar guclu caliskan muhtar ve aza lari rakipsisz caliskan muhtari yuksel ERKEZ

SIRADAKİ HABER