Ereğli’nin gizli kahramanları…

Kdz. Ereğli Belediyesinin gizli kahramanları. Şehrin temizliğinden tutun da yapılan sosyal etkinliklere kadar her yerde onlar var…

Ereğli’nin gizli kahramanları…

Tüm Belediyelerde olduğu gibi Kdz. Ereğli Belediyesinin de gizli kahramanları Temizlik İşleri personeli.
Kentin temizliğinden tutun da yapılan sünnet şölenleri, festivaller ve açılış törenleri gibi tüm etkinliklerde yer alan bu gizli kahramanlar ellerinde cep telefonu ile internette sörf yapmıyor ve aldıkları maaşın karşılığını fazlasıyla ödüyorlar.
Masa başında çalışan bir çok torpilli gibi akşama kadar sosyal medya takip edip yüksek maaşla çalışanlardan fazla bu kent için alın teri döken temizlik işleri personeli, yani halk dilinde çöpçü diye bilinen bu kahramanlar 24 saat görevdeler.
Gece herkes evinde mışıl mışıl uyurken onlar kentin temizliğini yapıyor, yağmur altında ter akıtarak tıkanan mazgalların açılması için canla başla çalışıyorlar.
Belediyelerin asıl emekçileri ve gerçek kahramanları olan bu çöpçülerin aldıkları ücretler da analarının ak sütü gibi helal.
İşte bu kahramanlar dün gece Ereğli’de yağan yağmurda tıkanan mazgalları açıp yollardaki çamur birikintilerini temizlerken herkes evlerinde mışıl mışıl uyuyordu.
Ereğli halkı sabah uyandığında tertemiz cadde ve sokaklarda gezerken bu gizli kahramanlara teşekkür ediyor.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2018, 18:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
emre
emre - 6 yıl Önce

kahramnlık bi durum yok maaşı karsılıgı işini yapıyor bende esnafım sabah 9 dan gece 12 ye kadar dükkanda vatandasa hizmet ediyorum ama kahraman oldugum için değil rızkımı kazanmak ailemin ihtiyaclarını karsılamak için

SIRADAKİ HABER