Ereğli'ye 8 birincilik...

Ereğli'ye 8 birincilik...

Ereğli'ye 8 birincilik...

Zonguldakta yaklaşık 70 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Gençler Tekvando il şampiyonasında Ereğlili sporcular 8 birincilik, 5 ikincilik ve 1 üçüncülük madalyası kazandı.
Zonguldakta bu gün yapılan Okullar arası gençler Tekvando il şampiyonasında Ereğliden okullarını temsilen katılan sporcular şampiyonaya damgasını vurdu. Antrenörlüklerini Murat Kalemin yaptığı sporcular 8 birincilik, 5 ikincilik, 1 üçüncülük alarak büyük bir başarıya imza attı. Dereceye giren sporcular 16-18 Mart 2018 tarihlerinde Eskişehirde düzenlenecek olan yarıfinal müsabakalarında Zonguldakı temsil edecek. Müsabakalara Ereğli olarak iyi hazırlandıklarını dile getiren Tekvando Antrenörü Murat Kalem, tüm sporcuları ile guru duyduğunu söyledi. Kalem konuşmasında Bu gün Zonguldakta düzenlenen Gençler okullar arası Tekvando müsabakalarında Ereğlili sporcularımız güzel sonuçlar elde etti. Bu müsabakalara Ereğli olarak iyi hazırlandık ve hak ettiğimiz sonuçları aldık. Ben müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum. Hedefimiz yarı finallerde ilimizi en iyi şekilde temsil edip Türkiye şampiyonasına katılmak dedi.
Müsabakalarda dereceye giren sporcular şu şekilde: Gülüç Anadolu Lisesinden Berat Yaman 1., Ereğli Endüstri Meslek Lisesinden Cüneyt Kandemir 1., Bahçeşehir Kolejinden Ceyda Erdem 1., Utku Kolejinden Şevval Bayrak 1., Merkez Anadolu Lisesinden Alihan Arıkan 1., Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Lisesinden Elçin İlik 1., Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesinden Yakup Açıkgöz 1., Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesinden Seher Pelen 1., Merkez Anadolu Lisesinden Betül Taşkıran 2., Kadri Yılmaz Anadolu Lisesinden Emirhan Karaduman 2., Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesinden Edanur Yaman 2., Ereğli Endüstri Meslek Lisesinden Tuğrulcan Tanyıldız 2., Ereğli Endüstri Meslek Lisesinden Resul Doğan 2. Ve Ereğli Endüstri Meslek Lisesinden Batuhan Karabiber 3. oldu.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER