ERİD'e üye işadamları kim?

ERİD’e üye işadamları kim?

ERİD'e üye işadamları kim?

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fettullahçı terör örgütü ve paralel devlet yapılanması kapsamında, bir ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, İddiaya göre eski bir Bank Asya çalışanı, kendilerinden bankada çalıştığı dönemde zorla himmet adı altında para toplandığı ihbarında bulunarak, bazı isimler vermiş, bunun üzerine de 2016 yılının ekim ayında da iki otomobil firması ve Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD)’e operasyon düzenlenmişti. FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu belirlenen Ereğli İşadamları Derneği kapatılmıştı.
Kamuoyunda genel soru; Fettullahçı terör örgütü ile bağlantısı saptanarak fesh edilen dernekte halen üyeliklerin devam eden Ereğlili işadamlarının olup olmadığı ve eğer var ise bu işadamları bu üyelikleri neden sildirmediği ise kafalarda soru işaretleri bırakmakta. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 14:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halk
Halk - 6 yıl Önce

Evet güzel bur haber yapmışsınız ama bende size bur haber vereyim ozaman bu otomobil firmalarının bir tanesinin onu karayolları tarafından kanunen kapatılmaliydi.
Kdz ereğli belediyesinden hatta belediye başkan yardımcılarından kim uğraştı onu kapanmadı hatta önüne asfalt yaptırılmış bir zahmet bakın.
Sonra belediye başkanı çıkıyor bir dolaşıyor şunu yapacağız bunu yapacağız diyor , sen ilk başta kendi kdz ereğli belediyesi yönetimini düzelt.
Sürekli bakıyorum son cağre cimere yazıyı yazacağım.
Tepeden assagi düzeltirler ozaman

SIRADAKİ HABER