Erol Şahin Ak Partiyi karıştırdı!

Ak Parti Belediye Başkanı aday adayı Erol Şahin partiyi karıştırdı. İl ve İlçe Başkanı da Şahin’e tepki gösterdi.

Erol Şahin Ak Partiyi karıştırdı!

...Özel İçerik...

Kdz. Ereğli’de en lüks yata ve en pahalı Mercedes marka araca sahip olan Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Yeminli Mali Müşavir Erol Şahin partisini karıştırdı.
Erol Şahin’in dün yaptırdığı bir anket parti içerisinde büyük tepkilere sebep oldu.
Erol Şahin’in hazırlattığı ve yerel bir gazeteye yaptırdığı Ankette sadece üç kişinin isminin yer alması tepkilere sebep oldu.
Yapılan ankete özellikle CHP Belediye Başkan Aday Adayı Halil Posbıyık’ın adının da konulması ve Posbıyık’ın isminin ön plana çıkartılmak istenmesine parti kurmayları sert tepki gösterdi.
Üniversite öğrencileri tarafından sokaklarda yapılan ankette vatandaşın Ereğli Belediyesinden memnun olup olmadıklarının sorulmasının yanısıra, Belediye başkanı olarak görülmesi istenilen isimler ise sadece Erol Şahin, Halil Posbıyık ve Hüseyin Uysal’dan oluşuyor…
Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Erol Şahin’in bu anketle neyi hedeflediğini ve amacının ne olduğunu bilemediğini belirterek, şu süreçte yanlış olduğunu vurguladı.
İl Başkanı Zeki Tosun ise, ankete Halil Posbıyık’ın adının konulmasının yanlış olduğuna dikkat çekti ve “Yaptıysa cezasını kendisi çeker” dedi.
Bu arada güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Milletvekilleri de Erol Şahin’i arayarak yaptığının yanlış olduğunu söyleyerek kendisini uyardılar.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER