Erol Şahin: "Belediyenin başka görevleri de var"

Erol Şahin: "Belediyenin başka görevleri de var"

Erol Şahin: "Belediyenin başka görevleri de var"

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, kadın kolları, teşkilat yöneticileri ile birlikte Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Başkanı İ. Necati Günay ve Yönetimini ziyaret etti. Burada Şahin Ereğlili gençleri sevindirecek müjdeyi verdi. 3 gün, 3 gece festival yapacağını belirten Şahin, "Esnafımızın bütçesiyle değil, kendi bütçemizle festivalleri yapacağız", dedi..

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin,  AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, kadın kolları, teşkilat yöneticileri ile birlikte Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Başkanı İ. Necati Günay ve Yönetimini ziyaret etti.

Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada Üniversite projemiz var, adı da şimdiden hazır. Batı Karadeniz Üniversitesi olacak.” dedi.

 Belki bu dönem Üniversite projemiz gerçekleşmez bir daha ki dönem bunu gerçekleştirebileceklerini söyleyen Şahin, Üniversiteyi çok önemsiyorum. Bu konuda da sizden destek istiyorum. Ereğli bir eğitim kenti olması gerekir. Kamuoyunu bunun için harekete geçirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

“BELEDİYENİN GÖREVİ SADECE PARK BAHÇE YAPMAK DEĞİLDİR”

Belediyenin görevi sadece park bahçe yapmak, asfalt dökmek, çöp toplamak, düğün salonu, yüzme havuzu, spor kompleksleri yapmak olmamalıdır. Kentin ekonomisini de bizzat kapsayan ve kuşatan projelerin içinde belediye bizzat olmalıdır. Esnafımızın daha hareketli ekonomiye ihtiyacı var. Ereğli devamlı büyüyen bir şehir. Nufüsumuz artıyor. Ama aynı zamanda işalanlarımızı genişletemediğimiz için u artan nufüs şehir dışına çalışmaya gidiyor. Üniversiteye giden çocuklarımızın Ereğli’ye geri dönmesini arzu ediyorum”

“SANAYİNİN DESTEKLENMESİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUM”

“Cumhurbaşkanımızın desteklediği projeleri ayrıca belirleyeceğiz. Her zaman söylediğim gibi sanayinin desteklenmesini çok önemsiyorum, her işyerini açanın yolunu, suyunu, hafriyatını bedava olarak yapacağım. ”dedi.

3 GÜN- 3 GECE FESTİVAL HER HAFTA BİR ETKİNLİK!..

Sözlerinin arasında Ereğli halkının festival isteğini dile getiren Şahin, “Ereğli’de 3 gün, 3 gece festival yapacağız. Bunu da tamamen kendi bütçemizden karşılayacağız. Bu yükü esnafa bırakmayacağız. Yine esnafımızda faydalanacağı şekilde her hafta Ereğli’de başka bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Böylelikle şehrimize para akışı sağlayacağız!..”, şeklinde konuştu..

Ziyaret hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 00:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
acılı gençler
acılı gençler - 5 yıl Önce

biz istiyoruzki hazır durumda bulunan tersanelerin tekrar işlerlik kazanması için ne yapılması gerekiyorsa onu yapın vekiller zaten bu işleri bırakmış umurlarındadeğil madem vekillerin işlerini siz yüklenin bu rezalet bu acılar bitsin 50 yıldır devşirme vekiller buşehre acıdan kavgadan yerli yabancı ayrıştımasından başka ne verdiler yazıklar olsun bırakın festivali tersaneler için girişimde bulunun

şaşkın
şaşkın - 5 yıl Önce

bir önceki seçimde sayın cumhur başkanımız ereğlilerin drıldığını görünce bizzat gelip gönlümüzü aldılar sizin vekiliniz benyim dedi ama bundan kendilerinepay çıkarması gereken vekillerin hala nerede ne iş yaptığını bilen varsa bizede söylesin de bilelim 50 kere söyledik MİLGEM den bir iki iş getirin tuzlada gemi söküm işlerinden ereğliye iş kaydırın ama yapmazlar gidin trabzonda maç var seyredin zonguldak çocuğu gıvırcık uysal anlamaz değilmi vur ensye tokatı al elinden ekmeği öylemi bakın bu ses tüm ereğlilerin sesi ona göre akp sizin yüzünüzden bu bölgede bitecek

Tuğra türk
Tuğra türk - 5 yıl Önce

İşsizliğe çare bulun eğlenceye değil

SIRADAKİ HABER