Erol Şahin'den hasta ziyareti

Erol Şahin'den hasta ziyareti

Erol Şahin'den hasta ziyareti

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını ara vermeden şehrin dört bir yanında sürdürüyor.

Soğuk ve yağmurlu havalara aldırış etmeden her saatini vatandaşlarla görüşmeye ayıran Erol Şahin, gece yarılarına kadar vatandaşın ayağına gidiyor projelerini anlatıyor ve halk ile sohbet ediyor.

AK Parti’nin Gönül Belediyeciliği sloganına uygun olarak vatandaşın gönlüne girmeye çalışan Erol Şahin hedefine şimdiden ulaştı bile.

Gençliğinin verdiği enerji ve performans ile Kdz. Ereğli’de toplumun her kesiminin gönlüne girmeyi başaran Erol Şahin’in ekonomik, sosyal ve kültürel projeleri de halk tarafından destek görüyor.

Ereğli halkına sunduğu projelerinin tamamının arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının ve desteğinin bulunduğunu belirten Erol Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bizzat kendisinin Ereğli Milletvekili olduğunu söylemesinin de Kdz. Ereğli için büyük bir avantaj olduğunu ifade ediyor.

HASTALARI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin bugün de sabahın erken saatlerinde seçim çalışmaları için sahaya indi.

Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer ile birlikte bir çok vatandaşı işyerinde ziyaret eden Şahin ilerleyen saatlerde de Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne giderek hastaları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Hastalara ve hasta yakınlarına  çiçek veren Erol Şahin’in ziyaretinden duydukları mutlulukları dile getiren vatandaşlar, kendileri için bu ziyaretin büyük bir moral olduğunu söylediler.

MİSAFİRLERİ KABUL ETTİ

Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin öğleden sonra da İlçe Teşkilatında kendisini ziyaret eden STK yöneticileri ile vatandaşları kabul etti.

Erol Şahin’i Anadolu Gençlik Derneği de ziyaret ederek başarı dileğinde bulundular ve desteklerini bildirdiler.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatında bir çok vatandaşı da kabul ederek sorunlarını dinleyen Erol Şahin, halkın kendisine gösterdiği yakın ilgi karşısında mutlu olduğunu ve sorumluluğunun daha da arttığını vurguladı.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER