Erol Şahin ile istişare ettiler

Erol Şahin ile istişare ettiler

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin ile İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare toplantısı yaptı.

Başkan adayı Şahin, Karaoğlu’nun daveti üzerine yaptığı ziyarette, Ereğli’de birlik beraberlik içerisinde Belediye Başkanı olarak halka güzel hizmetler yapacaklarını söyledi. Ereğli’de yapacak çok işlerinin olduğunu belirten Başkan adayı Şahin, “Bizler sıkıntıları biliyoruz. Ben partimizin İlçe başkanlığında hizmet noktasında ayrım yapmadım. Güzel işleri sivil toplum Kuruluşları ile istişareler yaparak ortaya koyacağız. Bu amaçla sizlerle bir araya gelmekten çok memnun oldum. Tek amacımız halkımıza hizmet olacaktır.” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Karaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan adayı Şahin’e davetlerini kabul etmelerinden dolayı teşekkür ederek, yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Başkan adayı Şahin ve Başkan Çakır’a Türk Kahvesi ikramında bulunan Karaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışmalarında başarılar temennisinde bulundular.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER