EROL ŞAHİN: “PROJELERİMİZİ ÇALIYORLAR”

AK Partİ Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin Kavaklık halkı ile bir araya geldi. Şahin, Ereğli’de 20 yıl bir şey yapmayanlar tarafından projelerinin çalındığını söyledi!”

EROL ŞAHİN: “PROJELERİMİZİ ÇALIYORLAR”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin bu gece Kavaklık halkı ile buluştu.

Kavaklık Mahallesinde organize edilen kahvehane toplantısına katılan Erol Şahin, Ereğli’ye 20 yıl bir şey vermeyen rakipleri tarafından projelerinin çalındığını söyledi.

Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Kavaklık da yapılan kahvehane toplantısına katılan Erol Şahin, çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Şahin Mahallede bulunan halı sahada gençlerle top oynadı ve penaltı atışı yaptı.

Mahalle halkına Ereğli’de hayata geçireceği projeleri anlatan Erol Şahin, bunlardan en önemlisi olan ve istihdam sağlayacak olan tekstil atölyeleri projesini anlattı.

Ereğli’de her yıl yapmayı planladıkları tekstil atölyelerinde 5 yıl sonunda en az bin 250 kişinin çalışacağını belirten Şahin, kentin üniversite kenti haline de getirileceğini ve öğrenci sayısının 10 bine çıkartılacağını belirtti.

Bu amaçla, belediyenin şu anda hizmet verdiği binayı fakülte olması için Üniversiteye tahsis edeceklerini ve Eski Devlet Hastanesi arsalarına da 2 fakülte daha yapılacağını belirten Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, böylece ilçede Fakülte sayısının 5’e çıkartılacağını bildirdi.

Şahin, kadınlar için de her hafta kültür gezileri düzenleneceğini, Çanakkale ve Anıtkabir gibi yerlere tüm masrafları belediyeye ait olmak üzere kadınları göndereceklerini bildirdi.

Kavaklık mahallesinin sorunlarını da çok iyi bildiğini söyleyen Şahin, Kdz. Ereğli’de yapılacak olan her hizmeti halkla  istişare ettikten ve halkın fikir anlamında katkısının alınmasından sonra tüm sorunların çözüleceğini belirterek, “Belediyeyi ben değil, biz, yani sizinle birlikte yöneteceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları ile halkın görüşünü her konuda alacağız. Halkın onay vermediği hiçbir işi yapmayacağız” dedi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı kahvehane toplantısında konuşan Erol Şahin vatandaşların sorusu olup olmadığını sorması üzerine vatandaşlar, “Bizim kafamızdaki tüm sorulara cevap verdin. Soracak bir şey bırakmadın bizi aydınlattın” diyerek Erol Şahin’e destek sözü verdiler.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER