EROL ŞAHİN SANAYİ ESNAFI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU…

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin Belen Sanayi Sitesi esnafının düzenlediği kahvaltıda  sanayi esnafıyla bir araya geldi.

EROL ŞAHİN SANAYİ ESNAFI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını her geçen gün artan bir performans ve enerji ile sürdürüyor.

Belediye Meclisi Üyesi adayları, mevcut Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanı Aday Adayları, Partisinin yöneticileri, gençlik ve kadın kolları ile birlikte günün büyük bölümünü sokaklarda ve mahallelerde seçim çalışmaları ile geçiren Erol Şahin soğuk havaya rağmen çalmadık kapı ve girmedik sokak bırakmayarak gönüllere dokunuyor.

Erol Şahin ve ekibi Belen Sanayi Sitesi esnafını tek tek ziyaret edip seçim kataloglarını dağıttıktan sonra bu sabah esnaf ile kahvaltıda bir araya geldi.

Belen Sanayi sitesinde bulunan Şinasi Bozkurt’un restoranında sanayi esnafının düzenlediği kahvaltıya katılan Erol Şahin, yeni dönemde Kdz. Ereğli’de esnafa ve sanayiciye ciddi anlamda önem verileceğini, hiçbir sanayicinin ve esnafın belediyenin festival gibi etkinliklerine para vermeleri için baskı altına alınmayacağını ve tüm sorunların da sürekli olarak istişarelerde bulunarak çözüleceğini söyledi.

Kdz. Ereğli’de bugüne kadar belediye yönetiminin küçük ve orta ölçekli işletmelerden  tutun da en büyük sanayiciye kadar kadar hiç kimseye sahip çıkmadığını hatırlatan Şahin, tam aksine esnafın ve sanayicinin baskı altında tutulduğunu vurguladı.

Erol Şahin, Belen Sanayi Sitesi esnafına Kdz. Ereğli’yi kalkındıracak ekonomik, sosyal ve kültürel projelerini tek tek ayrıntılarıyla anlattı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER