EROL ŞAHİN SEÇİLMEDEN SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR…

Daha seçilmeden Ereğli’de önemli sorunların çözümüne imza atan AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin önemli bir hizmete daha imza attı. Şahin’in girişimleri ile Elmatepe Sağlık Ocağı sorunu çözüldü….

EROL ŞAHİN SEÇİLMEDEN SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, arkasına  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğini almasıyla birlikte henüz seçilmeden ilçede bir çok önemli sorunu çözdü.

Ereğli’De 20 yıldır mücadele edilen ancak bir türlü kurulamayan Ağır Ceza Mahkemesini (Adli Yargı İlk Derece Komisyonu) bir telefon ile kurmayı başaran Şahin, yine Ereğli’nin kanayan yarası olan Erdemir’de çalışan Taşeron işçilerinin kadroya alınması problemini de çözmüştü.

BİR HİZMET DAHA

Erol Şahin seçime bir gün kala Elmatepe Mahallesi’nin önemli bir sorununu da çözdü. Mahallede büyük ihtiyaç duyulan Sağlık Ocağı problemini Hayırsever aracılığı ile çözen Şahin, Hayırsever İşadamı  Ünallar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bayrak ile birlikte Sağlık Ocağı yapılacak alana tabelayı astı.

ZONGULDAK’IN EN DONANIMLI SAĞLIK OCAĞI

Bugün Elmatepe’de düzenlenen törene, Sağlık Ocağı yapımını üstlenen Hayırsever İşadamı Ünal Bayrak’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ile mahalle sakinleri katıldı.

Sağlık Ocağı’nı annesi Ayşe ve Babası Yaşar Bayrak adına yaptıracağını belirten İşadamı Ünal Bayrak, Sağlık Ocağı’nın Zonguldak bölgesinin en donanımlı ve modern bir merkez olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç da hayırsever işadamı Ünal Bayrak’ı bu duyarlılığından dolayı kutladı ve teşekkür etti.

Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’de, Hayırsever İşadamı Ünal Bayrak ile bu konuda bir süredir görüşmelerinin olduğunu ve Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da süreci yakından takip ettiğini ifade ederek, İşadamı Ünal Bayrak’a teşekkür edip hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’da Bayrak’a teşekkür etti ve Sağlık Ocağı yapımının programa alındığını bildirdi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER