EROL ŞAHİN: “SEÇİMİ ALDIK AMA 25 MECLİS ÜYESİ İSTİYORUZ”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, 31 Mart seçimlerinin sonucunun şimdiden belli olduğunu, ancak 25 meclis üyesi alıp fark atmak istediklerini söyledi.

EROL ŞAHİN: “SEÇİMİ ALDIK AMA 25 MECLİS ÜYESİ İSTİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz. Ereğli mitinginde kendisine verdiği açık destek motivasyonu tavan yapan AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, peşinden Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’dan aldığı güç ve destekle de tavan yapan motivasyonuna müthiş bir enerji ekledi.

Erol Şahin, kendisine teşekkür ve destek ziyaretine gelen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ı uğurladıktan sonra anında mahallelere halkın ayağına gidip onların dertlerini dinledi.

Belediye Meclisi Üyesi adayları ve partililerle birlikte ilk olarak Uzun Mehmet Mahallesi’ne giden Erol Şahin, mahalle aralarında vatandaşlarla tokalaştı ve sohbet etti.

Şahin ve ekibi daha sonra Çeştepe halkını ziyaret etti. Çeştepe’de vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen şahin, projelerini tek tek anlattı ve 31 Mart seçimlerinin Kdz. Ereğli açısından tarihi bir fırsat olduğunu ve bune Çeştepe halkının katkıda bulunacağına inandığını söyledi.

ABALI’DA MUHTEŞEM KARŞILAMA

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin daha sonra Abalı Cami önündeki meydanda mahalle halkı ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri tarafından muhteşem bir şekilde karşılanan Erol Şahin ve ekibi, halkın kendilerine gösterdiği ilgiden büyük bir mutluluk duydular.

Abalı’da düzenlenen halk buluşmasına önceki dönem Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İlçe Başkanı Fatih Çakır ve halen görevde olan Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Şahin yaptığı konuşmada, Erdemir’de ki taşeron personeli sorununu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlattığını ve sorunun çözüleceğini, bu nedenle Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın Ereğli’ye gelerek kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

Henüz göreve gelmeden Ereğli’nin ve taşeron işçilerinin sorunlarına çözüm bulduklarını belirten Şahin, “Biz seçimi aldık. Ama, en az 25 meclis üyesi çıkartarak fark atmalıyız ki 31 Mart’tan sonra Cumhurbaşkanımızın makamına başım dik alnım ak bir şekilde çıkmalıyım ki Ereğli’nin ekonomik ve sosyal sorunlarına kesin çözüm bulup ilçemizi kalkındırabilelim” dedi.

Ereğli’de kurulacak olan tekstil atölyelerinden birinin de bu bölgeye kurulacağını ve 250 kişinin istihdam edileceğini belirten Şahin, “Her yıl iki tekstil atölyesi yapacağız. Hemen yanına da kreş yapacağız. Ev hanımlarımızı da her hafta sonu istedikleri bölgelere kültür gezilerine göndereceğiz. Öğrencilerimize de müjdemiz var. Zengin fakir ayrımı yapmadan tüm öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarını belediye olarak biz karşılayacağız” şeklinde konuştu.

Şahin, Ereğli’ye yapılacak olan kapalı yüzme havuzu ve düğün salonları projelerini de anlattı.

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin daha sonra Bağlık Mahallesi Orhan Oğuz İlkokulu sokağında da Bağlık mahallesi halkı ile buluştu.

Mahallede havai fişek, davul zurna ve meşaleler ile karşılanan Erol Şahin, Ereğli’nin en büyük mahallesi olan Bağlık Mahallesi halkına da projelerini anlattı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER