Erol şahin’den üç ayrı mahallede muhteşem miting…

Kepez, Hatip sokak ve Kaynarca’da AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’e muhteşem karşılama. Bir gecede üç miting gerçekleştiren Şahin Ereğli halkının desteğini arkasına almayı başardı.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin dün akşam üç ayrı mitinge katıldı.

Seçime sadece iki gün kala har dakikasını değerlendiren ve gençliğinin verdiği enerji ile yorulmak bilmeyen Erol Şahin, Ereğli halkının desteğini almayı başardı.

Her geçen gün motivasyonunu daha da artıran Şahin, dün akşam katıldığı üç ayrı mitingin yanı sıra bir kapalı salon toplantısı ve Erdemir Taşeron İşçileri buluşmasını gerçekleştirdi.

Dün Akşam saatlerinde Bağlık mahallesi Forteks sakinleri ile bir araya gelen Erol Şahin, bu buluşmanın ardından Kepez Solak Köyü yolayrımında Belediye Meclis Üyesi adayları Fuat Ulaş ve Ömer Arslan’ın organize ettiği mitinge katıldı.

Yüzlerce kişinin katıldığı mitingde Erol Şahin’e AK parti önceki dönem milletvekillerinden Fazlı Erdoğan’da destek verdi.

Kepez eski muhtarı Şaban Duru’nun da kısa bir konuşma yaparak Erol Şahin’e destek istediği miting oldukça coşkulu bir ortamda gerçekleşti. Havai fişek ve meşalelerin geceyi aydınlattığı mitingde konuşan Erol Şahin, Ereğli için hayata geçireceği projeleri anlattı.

Ereğli’ye Üniversite Kampüsü, Ağır Ceza Mahkemesi kurulması ve Erdemir taşeron işçilerinin kadro sorununun çözülmesine kadar henüz Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmadan yapılan hizmetleri anlatan Erol Şahin, “Bunların çeyreğini yapabilecek bir aday varsa getirin vallahide billahide bende ona oy vericem” dedi.

Erol Şahin daha sonra beraberinde eski Milletvekili Fazlı Erdoğan, İlçe Başkanı Fatih Çakır ve meclis üyesi adayları ile Kaynarca Konutlarına giderek burada da halk ile buluşup projelerini anlattı ve destek istedi.

HATİP SOKAKTA MUHTEŞEM KARŞILAMA

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şhin daha sonra gittiği Hatip sokakta da muhteşem bir şekilde karşılandı.

Davul zurnaların çaldığı , havai fişeklerin geceyi aydınlattığı ve yaklaşık 50 meşalenin yanmasıyla birlikte bir anda günüze dönen Hatip sokakta “En büyük başkan bizim başkan” sloganları adeta Ereğli’yi inletti.

Erol Şahin burada da yaptığı konuşmada kendisini böylesine görkemli karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Atılan sloganlar ve tezahüratlar arasında konuşmakta güçlük çeken Erol Şahin, 31 Mart seçimlerinin Kdz. Ereğli için dönüm noktası olduğunu ve tarihi bir seçimin yaşanılacağına vurgu yaparak, “Bu fırsatı kaçırmayalım. Başımıza devlet kuşu kondu. Ereğli 31 Mart’tan sonra ekonomik ve sosyal anlamda huzura kavuşacak” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER