ESKİ YÖNETİM İZİN VERMEMİŞTİ!

ESKİ YÖNETİM İZİN VERMEMİŞTİ!

ESKİ YÖNETİM İZİN VERMEMİŞTİ!

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, Zonguldak’ın Ereğli İlçe merkezi Türk Bayrakları ile donatıldı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl Ereğli belediyesine müracaat ederek çarşı merkezindeki sokakları Türk Bayrakları ile donatmak istediklerini bildirdiler.

Ancak, önerileri kabul görmemesi üzerine, bu yıl, ‘maliyetini de kendileri karşılamak isteyerek’ bu kez Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a aynı öneriyi götürdüler.

Posbıyık ise önerinin çok güzel olduğunu belirtirken, “bütçesini de belediye olarak biz karşılayacağız ve şehri Türk Bayrağı ile donatacağız” diyerek verdiği talimat üzerine çalışma başlatıldı.

Tim’s Organizasyonun geceden başlayan çalışmalar sonrası, sokaklarda üzerinde Türk Bayrağı bulunan balonlu süslemelerle birlikte Türk Bayrakları asıldı.

Bu arada, Bugün saat 13.00’de Çelenk koyma töreni yapılacak olan Devrim Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı, Belediye İtfaiye ekipleri tarafından yıkanarak temizlendi, alan Türk Bayrakları ile donatıldı. Yarın sahil yolunda devam edecek etkinlikler için ise protokol oturma yerleri hazırlandı.

EREYLİN AVM’DE DE…

Diğer yandan, ilçedeki Ereylin Alışveriş merkezinde de (Ereylin AVM), çok sayıda Türk Bayrağı asıldı.

Ereylin AVM yönetimi, “En Büyük Bayram” olan Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, AVM girişinde Türk Bayraklı Balon süslemesi ile birlikte iç kısımları Türk Bayrakları ile donattılar.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2019, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER