ETSO'da seçimlere doğru,,,

ETSO'da seçimlere doğru

ETSO'da seçimlere doğru,,,

ZONGULDAK - Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Sertan Yalçın, Üyelerimizin ticari, kurumsal ve sosyal hayatlarını kolaylaştırmak, Ereğli ekonomisini büyütmek, buna katkıda bulunmak için görevimize devam etmek, hizmet etmek istiyoruz. dedi.

Yalçın, ilçedeki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, nisan ayında yapılacak olan oda seçimlerinde yönetime yeniden aday olduklarını söyledi.

Görevde oldukları 4 yıl içerisinde Organize Sanayi Bölgesinin geliştiğini, ilçedeki üniversiteli öğrenci sayısının arttırıldığını, Ereğli Demir ve Çelik fabrikalarıyla ilişkilerin düzeldiğini anlatan Yalçın, şöyle konuştu:

Bu yaptıklarımız yeterli değildir. Üstüne yeni hedefler ekleyerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Sanayi kenti olan Ereğlimiz, Batı Karadenizin her açıdan örnek bir şehridir. ETSOda Türkiyenin ilk ilçe sanayi odalarından biridir. Yeri gelecek siyasetçilerle bürokrasi ile yatırımcı ile kol kola el ele olacağız. Yeri geldiğinde karşılarında olacağız. Ortak çıkarlarımız doğrultusunda güçlünün değil haklının, ihtiyacı olanın, doğrunun yanında olacağız.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER