Fasl-ı Şahane mest etti!..

Fasl-ı Şahane mest etti!..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Fasl-ı Şahane ile yaza veda açık hava konseri düzenlendi.

Acheron Amfi Tiyatro’da düzenlenen konsere katılım yüksek olurken, Fasl-ı Şahane ekibinin seslendirdiği eserlere katılımcılarda eşlik etti.

Yusuf Akkaya (keman), Emre İşeri (gitar-solist), Alihan Sarı (klarnet), Erden Kızgın (perküsyon), Ramazan Kuru (piyano), Gamze Tunç (solist), Aslı Fındık (solist), , Melih Bayramoğlu (solist), Gökhan Ovalı (solist) ve Karadeniz Ereğli’de Ut deyince akla gelen ilk isim Kerem Akbaş’ın muhteşem ses ve organizasyonuyla yaz ayının son konserinde Karadeniz Ereğli halkını büyüledi.

Fasl-ı Şahane Grubu Sahibi Kerem Akbaş konser öncesi yaptığı açılış konuşmasında,  “Karadeniz Ereğli’de Fasl-ı Şahane yaza veda açık hava konserini Karadeniz Ereğli’nin tarihi mekânlarından biri olan Cehennem ağzı Mağaraları Amfi Tiyatro’da gerçekleştiriyoruz. Bu gece için farklı bir repertuar hazırladık, umarım beğenirsiniz.  Fasl-ı Şahane ile yaza veda  açık hava konserinde görev alan arkadaşlarımız,  Yusuf Akkaya (keman), Emre İşeri (gitar-solist), Alihan Sarı (klarnet), Erden Kızgın (perküsyon), Ramazan Kuru (piyano), Gamze Tunç (solist), Aslı Fındık (solist), , Melih Bayramoğlu (solist), Gökhan Ovalı (solist)’dan oluşuyor. Yaz ayının son konserinin hazırlanmasında emekleri olan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’a, Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Ersin Kaya’ya ve her konserimizde yaptığı haberlerle bizlere destek olan basın mensuplarımıza ve siz değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konser Fasl-ı Şahane üyeleri tarafından farklı bir repertuarla başlayan konser gece boyunca katılımcıların da konsere eşlik etmesiyle farklı bir konsepte gerçekleşti. Konser sonunda Fasl-Şahane ekibi ayakta alkışlandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER