Fatih Çakır açıkladı!

Fatih Çakır açıkladı!

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, ilçeye bağlı Kelçe ve Çaylıoğlu arasında kalan 1200 metrelik kara yolunun asfaltlanarak kullanıma açıldığını bildirdi.
Çakır, sıcak asfalt işlemi tamamlanan güzergâhta gazetecilere yaptığı açıklamada, mazisi uzun olan yolda çeşitli mücadeleler sarf edildiğini söyledi. Bölgede yaşayan yurttaşların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Çakır, şöyle dedi:
EN KISA SÜREDE ÇAYLIOĞLU-DEVREK ARASI DA…
Uzun yıllardır bölge halkının bizden beklemiş olduğu Ereğli-Devrek yolunun Ereğli-Çaylıoğlu kısmının kalan bölümü olan Kelçe-Çaylıoğlu arasındaki 1200 metrelik mesafeyi de bugün vatandaşımızın hizmetine sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah Çaylıoğlu-Devrek arasındaki çalışmaları da bir an önce başlatabilmenin gayreti içindeyiz. Gerçekten bu yolun mazisi uzun. Çok uzun yıllardır çeşitli mücadeleler ile bugünlere gelirdi. Ama önemli olan, bugünden sonra daha iyisini ve daha kalitelisini yapmaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bölge insanımıza hayırlı uğurlu olsun. İnsanımız, her şeyin en iyisine layıktır.”

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 01:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Esmer
Esmer - 4 yıl Önce

Yıllardır bitiremediginiz yolu sürekli gündeme getirip milletin gözüne girmeye çalışmana gerek yok biz akillandik artık eskidi bunlar .

çaylıoğlu
çaylıoğlu - 4 yıl Önce

artık bitsin yeter

SIRADAKİ HABER