FESTİVALDE TARKAN RÜZGARI

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 20'si düzenlenen Kdz. Ereğli Sevgi Barış Dostluk festivalinin son iki gününde Gülşen, Murat Boz, Athena ve Tarkan'ın sahne performansı izleyicilerden tam not aldı.

FESTİVALDE TARKAN RÜZGARI

 

28 ila 30 Haziran tarihleri arasında yapılan ve üç gün süren festivalde coşku görülmeye değerdi. Festivalin son iki günün de açılış günü gibi yoğun katılım oldu ve programlar dolu dolu geçti. Sahil bandında kurulan stantlarda vatandaşlar doyasıya alışveriş yaparken, akşamları düzenlenen konserle günün stresinden uzaklaşma fırsatını yakaladı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık üç günlük festivalin festival alanında ve etkinliklerin yapıldığı alanda geçirdi. Birinci günü açılışı yapılan festivalde kalabalık kitleler her geçen gün arttı. Festivalin ikinci akşamı sahne yine Anıt önüne kuruldu.. Vatandaşlar burada Gülşen’in şarkıları ile coşarken, Murat Boz’la eğlencenin doruklarına çıktı.Festivalin üçüncü gününde sahneye ilk Baa çıktı. Baha bateri şov yaparken, ardından Athena çıktı. Athena’nın başlattığı konser Tarkan konseri ile devam etti. Tarkan’ın sahnedeki performansı görülmeye değerdi. Buyıl sevgi barış dostluk ödülünü ise Tarkan aldı. Tarkan’ın şarkılarına eşlik eden vatandaşlar festival alanında eğlenirken festivalin tadını çıkardılar. Festivalin finalinde programın başından sonuna kadar sunuculuğunu yapan Ece Erken, kapattı. Erken’in ardından lazer gösterileri ve havai fişekler ile bir festival daha tamamlanmış oldu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2013, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER