"Fırçamda engel yok, dünyam var" dediler ve...

"Fırçamda engel yok, dünyam var" dediler ve...

"Fırçamda engel yok, dünyam var" dediler ve...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğrencileri ile Kdz. Ereğli İsmet İnönü İlk ve Ortaoku öğrencilerinin ortak projesi kapsamında hazırlanan ve özel öğrencilerin eserlerinin yer aldığı ‘Fırçamda Engel Yok, Fırçamda Dünyam Var’ adlı farkındalık sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli’de özel öğrencilerin hazırladığı ‘Fırçamda Engel Yok, Fırçamda Dünyam Var’ adlı farkındalık sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğrencileri ile Kdz. Ereğli İsmet İnönü İlk ve Ortaoku öğrencilerinin ortak projesi kapsamında hazırlanan ve özel öğrencilerin eserlerinin yer aldığı ‘Fırçamda Engel Yok, Fırçamda Dünyam Var’ adlı farkındalık sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde açılışı yapılan sergi hakkında bilgi veren Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğrencilerinden Seher Türköz; hazırlanan proje ile özel çocuklara sınıf ortamında resim çalışmaları yaptırarak onların sosyal ortamlara katılmalarını arttırmayı amaçladıklarını kaydetti. Türköz, kendilerine destek olan Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kent Konseyi yöneticilerine de teşekkür etti.

Daha sonra özel öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterisi alkışlar eşliğinde izlendi.  Serginin açılış kurdelesini ise Belediye Başkanı Başdanışmanı Nart Bozkurt, Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay ve BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Şaban Çelikoğlu birlikte kestiler. Davetlilerin özel öğrencilerin yaptığı resimleri beğeniyle incelediği sergide ikramlarda da bulunuldu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2019, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER