Fişin yoksa yandın!

Kdz. Ereğli’de iki AVM’den biri olan Özdemir AVM otopark için bakın ne yaptı?

Fişin yoksa yandın!

Geçtiğimiz günlerde bir kuracısının müdürünü ayağından vurması ile gündeme gelen Özdemir AVM otoparka giren araçlara ‘Fiş’ uygulaması başlattı.
AVM altında bulunan ve giriş çıkışı oldukça problemli olan otoparka giren araçların sürücülerinden çıkışta alışveriş fişi soruluyor.
Yanında alışveriş fişi bulunmayan sürücülerden otopark ücreti alınmaya başlanması na tepki gösteren vatandaşlar, “Bazen gezmeye gidiyoruz. Oturup bir çay içtiğimiz de oluyor. Bu fiş uygulaması da nereden çıktı. Ereylin AVM’de ve Türkiye’de hiçbir AVM’de böyle bir uygulama yok” dediler.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2018, 14:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
By_KaL
By_KaL - 6 yıl Önce

Bence güzel uygulama. Bu uygulama nerede var diyen arkadaşlara sesleniyorum. Gidin İstanbul, İzmir, Ankara gibi yerlerdeki büyük AVM lere, bakın bakalım paralı mı değil mi? Bizim milletimiz keyfi olarak otoparkı kullandığı için alışverişe gelen müşterilere park yeri kalmıyor. Haliyle çıkıp ya başka mağazaya veya dışarı bırakmak zorunda kalıyor. Bu Ereylin AVM de de bu şekilde oluyor. Haklı bir uygulama.. Tebrikler

Bay..tanser
Bay..tanser - 6 yıl Önce

Otopark çıkışındaki kişi direk para istiyor.. fiş miş hak getire.. Hayırdır yaa tongaya mi geldik.. Alış verişmi yaptınız diyen yok.. fiş alın otopark çıkışında ücret alınmaz tabela yâda benzeri birşey yok... böyle ibareler olmadan giren her araçtan para alınıyor.. vay be

Adem Akman
Adem Akman - 6 yıl Önce

La içeride yiyip içiyoruz film saati gelelimdekikolayla içeri almadılar

Vatandas
Vatandas - 5 yıl Önce

Bykal bey katiliyorum.heryerde boyle zaten.kafanizi bi eregliden cikarinda gorun

SIRADAKİ HABER