Fiziksel engellilere İYİ ziyaret

Fiziksel engellilere İYİ ziyaret

Fiziksel engellilere İYİ ziyaret

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi İYİ Parti 27. Dönem Zonguldak Milletvekili aday adayı Havva Çiçek, seçim çalışmaları kapsamında Fiziksel Engelliler Derneği ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Milletvekili aday adayı Havva Çiçek, ilk olarak Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve dernek üyelerini ziyaret etti. Ziyarette kendisini karşılayan Dernek Başkanı İsmail Şentürk, Dernek yöneticilerine ve üyelerine çiçek takdim etti.

SEÇİMDE TEŞKİLAT BİZİ YALNIZ BIRAKTI…

Ziyarette konuşan İYİ Parti 27. Dönem Zonguldak Milletvekili aday adayı Havva Çiçek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verirken, İYİ parti ilçe teşkilatının seçim çalışmalarında eksik kaldığını iddia etti. Çiçek, teşkilatın her aday adayının arkasında durması gerektiğini ancak kendi teşkilatlarının bunu başaramadığını ifade etti. Çiçek konuşmasında “Asım Bey’in bir teşkilat başkanı olarak Milletvekili aday adayının yanında durmaması onun kendi eksiğidir. Onun için bizim yapacak bir şeyimiz yoktur. Sonuç olarak bir teşkilat başkanıdır. ayrıca Bende kurucu üyeyim. Partimizin kurucu üyesiyim. Yani biz teşkilat başkanımızın yanımızda olmasını çok isterdik. Bize herhangi bir etkinliğinde davet zaten görüşmemiz iletişimiz yok. O yüzden öyle sıkıntılarımız var şu anda. İnşallah aşarız. Ama şu seçim döneminde böyle profil kötü görünüyor. Maalesef çok kötü görünüyor. Yani düzelir ama bu seçim döneminde önemli olan zaten seçim döneminde kenetlenmek, birbirimize destek olmak, birbirimizin yanında olmak. Seçim dönemi çok daha özel. Keşke böyle olmasaydı. Bizde isterdik hep birlikte ziyaretlerimizi yapalım. Hep birlikte birbirimize destek olalım.

TEŞKİLAT BAŞKANININ BÜTÜNLEŞTİRİCİ TARAFI OLMADI

“Ama teşkilat başkanımızın üzgünüm ki bütünleştirici tarafı olmadı. Bir tek ben değilim aday dayımız, Ereğli’den de bir tek ben değilim. Batu Müftüoğlu var, Boray Baycık aday, ben adayım. Ama Asım Bey’in ilgilendiği tek kişi Evrim Balbaloğlu. Yanında gezdiği tek kişi Evrim Balbaloğlu. Maalesef sınıflandırma mı diyeyim ayrıştırma mı diyeyim dışlamamı mı diyeyim. Bizim için önemli olan partimizin yol alması, partimizi tanıtmak, partimiz ile ilgili ülkemiz için yapılacak olan projelerimizi, planlarımızı bunları anlatmak. Meral Hanım’ın yanında olduğumuzu Cumhurbaşkanı yapmak istediğimizi inşallah iktidar partisi olmayı hedefliyoruz. Hedeflerimiz bunlar. Biz bu yolda artık tekte yürürüz. Teşkilatımızla da yürümeyi çok isterdik. Şu an için olmuyor. İnsanlar tarafından şimdi gittiğinizde teşkilatınız nerde pekiyi bir karşılama olmuyor bizim için. Ama teşkilat başkanımız böyle yapıyor diye bizimde partimiz için çalışmaktan geri kalmayı düşünmüyoruz. Açık söyleyeyim biz partimiz için çalışıyoruz. Biz şahıslara çalışmıyoruz. Benim şahsi hiçbir beklentim yok. Ben bir ev hanımıyım, zaten iki çocuk annesiyim. Şahsi bir beklentim yok, olamaz zaten. Ben partim için, Merak Akşener hanımefendi için elimden gelen bütün desteği vermek için çalışıyorum. Hayırlısı. Bu bir hizmet yarışı inşallah ki muvaffak oluruz. Öyle ya da böyle. Bizim için önemli olan ülkemiz için herhangi bir şeyde bizim de küçücük bir desteğimiz olur inşallah. Yani hiçbir şey olmazsa biz bireyler olarak çaba göstermemiz lazım. Ben hiçbir şeyin boşa gitmeyeceğine inandığım için bir adım geri atmadım. Hep ileri adım atıyorum. Çabamız hiçbir zaman sonuçsuz kalmaz. Ben buna inanıyorum. O yüzden her zaman çaba gösterme taraftarıyım” dedi.

Fiziksel engelliler Derneği ziyaretini tamamlayan Havva Çiçek daha sonra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Havva Çiçek burada öğrencilere getirdiği hediyeleri çocuklara takdim edilmesi üzere öğretmenlere teslim etti. Çiçek ziyarette Ak Parti tarafından yapılan hizmetlerin yarım kaldığını, İYİ Parti ile birlikte hizmetlerin daha da güzelleşeceğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER