Futbolculara yeşil yumurta gücü

Futbolculara yeşil yumurta gücü

Futbolculara yeşil yumurta gücü

Zonguldakın Ereğli ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyesporun başlattığı kampanyaya Kışla Mahallesi sakinlerinden İsmet Koç, 3 sepet yeşil yumurta ile destek verdi.
BAL Ligi 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor, maddi sıkıntıları aşmak için ilçe genelinde Kampanya 67 sloganıyla yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya çok sayıda vatandaş maddi destek sağlarken kulübün tesislerinin yer aldığı Kışla Mahallesinde emekli olduktan sonra tavuk yetiştirip yumurta üreten İsmet Koç ise yumurta ile destek verdi.

Koç: Bu yumurtalardan yiyen futbolcular daha da güçlenecek
Kulüp yöneticisi Hasan Pınarcıka üç sepet yeşil yumurta getiren İsmet Koç, şampiyonluk mücadelesi veren futbolcuların güçlü olması için kendilerine organik yumurta getirdiğini söyledi. Koç, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
Kdz. Ereğli Belediyesporun düzenlediği kampanyaya destek olmak için geldik. Bizde farklılık olsun diye mutlu tavukların renkli ve yeşil yumurtalarını getirdik. Çocuklarımız sahada mutlu ve huzurlu olsunlar. Bu yumurtaları yiyen çocuklar bilin ki sahada daha mutlu olacaklar. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim demiş. Bu yumurtayı yiyen çocuklarımız zeki ve akıllı olacaklar. Sahada başarıdan başarıya koşacaklar. Ereğli Belediyesporun başarısı tüm Ereğlinin başarısıdır. Başkanımız başta olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum. Sizlerden şampiyonluk bekliyoruz. Biz de sizlere elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.

Pınarcık: Bu destek bizi heyecanlandırdı
Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Müdürü Hasan Pınarcık da yaptıkları yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, İsmet Koç ve arkadaşlarına teşekkür etti. Pınarcık, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi:
Erdemir emeklisi İsmet Koç kardeşimiz Kışla Mahallesi sakinlerinden. Kendisini severiz ve sayarız. Hobi olarak başladığı organik yeşil yumurta işini zamanla geliştirdi. Bizleri hatırlamış. Kendisi her zaman bizim yanımızda. Belediye başkanımız ve aynı zamanda Başkan Hüseyin Uysalın ‘Kampanya 67 sloganıyla başlatmış olduğu kampanyaya maddi destek için banka hesap numaraları verdik. Değerli halkımız ve sporseverlerimiz bağış yapmaya başladılar. Halkımızın desteklerinin devamını bekliyoruz. Fakat bugünkü bağış bizi daha da duygulandırdı, heyecanlandırdı. Futbolcularımız da bu bağışı duyduklarında kendilerinde zaten var olan motivasyon daha da artacaktır. Bunlar sahaya da yansıyacak ve 3. Lige çıkma yolunda önemli bir basamak olacak. İsmet kardeşimizin bu davranışı herkesin ekonomik ölçülerinde neleri bağışlayabileceğini göstermiştir. Kendisinden tesisimizin daha da gelişmesi için önerilerini sürekli alıyoruz. Uygun ve makul olanları hayata geçiriyoruz. Kulübümüz inşallah bu sezon BAL Liginden 3. Lige çıkacak. Futbolcularımız, teknik kadromuz, idarecilerimizin performansı yüksek. Halkımız da buna inanıyor. Şehrimizdeki bu görüntü inanmışlığın görüntüsü. Stadımız dolup taşıyor. Önümüzdeki maçlarda daha da dolup taşacağına inanıyoruz. Ben bir kez daha İsmet Koç kardeşimize, muhtarımız Muhammet Demir ve Dernek Başkanımız Birkan Demirele teşekkür ediyorum.
Kışla Mahallesi Muhtarı Muhammet Demir, Kdz. Ereğli Belediyespora şampiyonluk yolunda başarılar dilerken, Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel de, O sene bu sene, şampiyon olacağımız yürekten inanıyorum dedi.
Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü Müdürü Hasan Pınarcık, ziyaretçilere kulübün atkılarından hediye ederek kendilerini bu hafta sonu oynanacak maça davet etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
ereğli li
ereğli li - 6 yıl Önce

çok ğüzelbir slogan YEŞİL YUMURTALI. ismet koçu,muhammet demir muhtarı ve köseler dernek başkanını kutlarım.

SIRADAKİ HABER