Gazi Kutlu: "Yarın olsa yine giderim"

Gazi Uzman Çavuş Ercan Kutlu: “Yarın olsa yarın yine giderim. Hiç düşünmem yine aşnısı yaparım. Bize bir şey olmadı. Şehit olanlarda öyle kötü yere gitmediler. Müslüman olarak önemli bir yere gittiler. Onlar (rejim askerleri-Rusya) bitti zannediyorlar ama belaya bulaştılar belaya bulaştılar farkında değiller..”

Gazi Kutlu: "Yarın olsa yine giderim"

Suriye'nin İdlip kentinde rejim güçlerinin hava saldırısında yaralanan Hatay'daki tedavilerinin ardından Kdz.Ereğli'deki baba ocaklarına getirilen piyade uzman çavuşlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor.
 

Suriye’nin İdlip kentinde ki hain saldırıda yalanan Gazi askerler Uzman Çavuş Adnan Ersoy ve Uzman Çavuş Ercan Kurt’u, Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Ak Parti Karadeniz Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ziyaret ettiler. 

33 Türk askerinin şehit olduğu hain saldırıca yaralanan 32 Mehmetçikten Uzman Çavuş Adnan Ersoy ve Uzman Çavuş Ercan Kurt, Karadeniz Ereğli’nin Yazıcılar köyünde ki evlerinde istirahat ediyor. Önceki gün ilçeye gelen Gazilere ‘geçmiş olsun’ ziyaretleri de sürüyor.

ÇAKIR: YANINIZDAYIZ

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gazi Adnan Ersoy’u ziyaretinde yaptığı konuşmada, şehit vermesinin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Millet olarak her zaman gazilerin yanlarında olacaklarını ifade eden Çakır, şöyle dedi:

“O anları tekrar tekrar yaşıyorsunuzdur, büyük geçmiş olsun. Vatan ve memleket için yaptığınız takdire şayandır. Allah sizlerden razı olsun. Allah sıhhatinizi arttırsın. Ömrübillah, bu memlekete hizmet etmeye Allah nasip etsin.

Ne yapalım; yarın gelip ülkemizi kuşatmamaları için orda bir mücadele verilmesi gerekiyor. Biliyorsunuz; geçmişte parça parça etrafımızı sara sara, küçülte küçülte bugünlere geldik. Ama bugünden sonra Cumhurbaşkanımız da önderliğinde ihalarımız (İnsansız hava aracı) ve sihalarmız (silahlı insansız hava aracı) var. Kendi teknolojilerimiz var. Bundan önceki yaşadığımız zorlukları yaşamadan inşallah dünyaya bu mesajı vereceğiz. Etrafımızı terörle kuşatmak isteyenlere de asla müsaade etmeyeceğiz.

Bu anlamda, bir Ereğlili hemşerimiz olarak tüm Mehmetçiğimizin yaptıklarını gerçekten takdire şayan buluyoruz. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Allah yolunuzu, bahtınızı açık eylesin. Biz, millet olarak her zaman yanınızdayız, destekçiniziz. Sizin orada verdiğiniz mücadele sayesinde biz burada hizmet edebiliyoruz, yaşayabiliyoruz.”

3’ÜNCÜ OPERAYSONUYDU

7 yıldır asker olan 1990 doğumlu Gazi Uzman Çavuş Adnan Ersoy ise katıldığı 3’üncü operasyon olduğunu, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Harekatlarında da bulunduğunu ifade etti sözlerinde ziyaretine gelenlere teşekkür ettiğini söyledi.

“ONUR DUYDUK”

Çakır’ın ikinci durağı Gazi Uzman Çavuş Ercan Kurt’un Yazılar köyündeki baba evi oldu. Gazi Kurt’a geçmiş olsun dileklerini ilen Çakır, şunları kaydetti:

“Şahsım ve teşkilatım adına ‘büyük geçmiş olsun’ diyorum. Yanınızda olduğumuzu belirtmek için ziyaretinize geldik. Ereğlili hemşerimiz olarak oralarda hizmet veren sizlerle onur duyduk. Bizde sizin kardeşiniz, yanınızdayız. Ülkemizin gelecekte yaşayacakları sıkıntıları çözmek amaçlı orada vermiş olduğunuz mücadele ancak çocuklarımız ve torunlarımız döneminde daha iyi anlaşılacaktır. Allah ordumuza, milletimize ve size zeval vermesin. Allah Mehmetçiğimizi korusun.”

GAZİDEN ANLAMLI SÖZLER

Ercan Kurt ise sohbet sırasında yaptığı konuşmada, şehit arkadaşlarının iyi bir yere gittiğini anlatarak, “yarın olsa yarın yine giderim. Hiç düşünmem yine aşnısı yaparım. Bize bir şey olmadı. Şehit olanlarda öyle kötü yere gitmediler. Müslüman olarak önemli bir yere gittiler. Onlar (rejim askerleri-Rusya) bitti zannediyorlar ama belaya bulaştılar belaya bulaştılar farkında değiller. Savaşı erkek gibi sürdürseler, biz bu kadar olmazdık.”

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 20:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER