GEÇMİŞİMİZ BİR, GELECEĞİMİZ BİR

Ereğli’nin kurtuluşunun 100. Yılı kutlu olsun

GEÇMİŞİMİZ BİR, GELECEĞİMİZ BİR

Konumu, kaynakları, geçmişi ve kültürel zenginlikleriyle tarihte hep özel bir yere sahip olan Karadeniz Ereğli’de, atalarımızın yüzyıl önce verdiği cesur mücadele sayesinde bugün varlığımızı sürdürüyoruz.

Yarım asrı aşan tarihimiz boyunca, çelikten bir temelle bağlı olduğumuz Ereğli’yi ve ülkemizi geleceğe taşımak için üretmekten onur duyuyoruz. Ülkemizin lider çelik üreticisi olarak Ereğli’de doğduk, Ereğli’yle hep birlikte var olduk. Bu özel mirası gelecek kuşaklara en iyi şekilde bırakmak, atalarımızın verdiği bağımsızlık mücadelesini, ekonomik alanda sürdürmek için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu bilinçle, Ulu Önderimiz Atatürk’ün izinde, birbirimize kenetlenerek, ülkemizin ve Ereğli’nin gücüne güç katmak ve daha ileriye taşımak için her zamankinden daha çok çalışıyoruz.

Bizlerin bugünlere ulaşmasını sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluşumuzun mimarları olan tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Karadeniz Ereğli’mizin kurtuluşunun 100’üncü yılı kutlu olsun. Bu topraklardan ve geçmişimizden aldığımız güçle, geleceği çelikten, hep birlikte inşa edeceğimiz daha nice yıllara.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER