Genel Başkan Işık, Uysal’ı ziyaret etti

Genel Başkan Işık, Uysal’ı ziyaret etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Astsubay Mustafa Işık, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek, verdiği her türlü destekten dolayı bir plaket verdi.

Ziyarette konuşan Başkan Işık, Başkan Uysal’ın Ereğli şubelerine dernek binası tahsis etmelerinden dolayı gurur ve heyecan duyduklarını belirterek, “Biz 50 şubeli, 16 bin üyeli ve üyesinin artmasını istemeyen tek derneğiz. Siz, gazilerimize, şehitlerimize, şehit ailelerine sahip çıkan bir başkansınız. Yaptığınız bu uygulama ülkemiz genelindeki bütün belediyelere örnek olmalı. Bizlere sahip çıkan ve her zaman yanımızda olan başkanlarımızın olmasından dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Başkan Uysal’ın şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olduğunu ve onu çok sevdiklerini belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen’de Türkiye’nin her yerinden birçok dernek başkanın açılışa geldiğini ve çok heyecanlı olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal’da şehidine, şehit ailesine, gazisine sahip çıkmanın her belediye başkanın görevi olması gerektiğini vurguladı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2019, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER