Genel Kurulun ardından ziyaretler başladı

Genel Kurulun ardından ziyaretler başladı

Genel Kurulun ardından ziyaretler başladı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Karadeniz Ereğli şubesi  5. Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından ziyaretlere başladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mehmet Ali Demirdüyen ve yeni yönetimi Karadeniz Ereğli Kaymakamı  Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığında gerçekleştirilen ziyarette, Dernek Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen ve yönetimi Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’ na plaket takdim ederek, başarı dileklerini iletti.  

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadeniz Ereğli Kaymakamı  Nazım Madenoğlu , Dernek Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen ve yönetimine teşekkür ederek, Kaymakamlık olarak derneğin her türlü çalışmalarında destek olacaklarını söyledi. Madenoğlu ayrıca, Bu vatan uğruna şehadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın bizlere emaneti olan anne, baba ile eş ve çocuklarının her türlü sorunlarında yanlarında olacaklarının da altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER