GİRMEDİK İŞYERİ BIRAKMADI

GİRMEDİK İŞYERİ BIRAKMADI

GİRMEDİK İŞYERİ BIRAKMADI

İYİ Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Ali Kaya beraberinde İl Genel, Belediye Meclis Üyesi adaylarının yanı sıra partililer ile ilçe genelinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

"COŞKUMUZU, HEYECANIMIZI ARTTIRIYORUZ"
Kaya, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Her geçen dakika coşkumuzu ve heyecanımızı arttırıyoruz. İlçemizin her noktasına ulaşıp, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yapacaklarımızı birebir anlatıyoruz. İlçemizin 2006 yılından itibaren sürekli küçüldüğünün farkındayız. Yaşanan kayıp sosyokültürel, ekonomik ve sosyolojik anlamdadır. Göç, iş ve akıl kaybıdır. Göreve geldiğimizde kentimize yapılacak tüm yatırımları destekleyeceğiz. 

"YATIRIMCININ, TÜCCARIN YANINDA OLACAĞIZ"
Yatırımcının, tüccarımızın yanında olacağız, ortak akıl ile bu kenti birlikte yöneteceğiz, bunun sözünü veriyorum. Bizler İYİ belediyecilik olarak ifade ve kanaat hürriyetine saygılı olacağız. Tek sesliliği kabul etmeyip akıl ve istişareyi savunacağız. Herkesi ilgilendiren konularda halkımızın onayına sunacağız. Alınan kararlarda ise halkımızın katılımını sağlayacağız. İhtiyaç sahibi her kimsenin kimsesi olacağız. İnsanların hayat kalitesini yükseltmek amacıyla çalışarak bu yönde projeler üreteceğiz"
Kaya, esnafın ve vatandaşlar ile birebir sohbet ederek taleplerini dinlediklerini ve çözüm noktalarında neler yapabileceklerini anlattı. Kaya ayrıca gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER