GMİS, Ereğli CHP'yi ziyaret etti...

GMİS, Ereğli CHP'yi ziyaret etti...

GMİS, Ereğli CHP'yi ziyaret etti...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul’u Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ve yöneticilerinin ziyaret ettiği bildirildi.

Ziyaret ile ilgili Partiden yapılan yazılı açıklama şu görüşlere yer verildi;

“Göreve geldiğimiz 22 Aralık gününden itibaren, ilçemiz siyaset ve sivil toplum dünyasından çok sayıda kıymetli yöneticimizi parti örgütümüzde misafir ediyoruz.

26 Şubat 2020 Çarşamba günü de, yöremizin en saygın meslek örgütlerinden ve sendikal yaşamın vazgeçilmez yapılarından biri olan Genel Maden İşçileri Sendikası’nın kıymetli yöneticilerini ağırladık. Sendikanın Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsa Mutlu, beraberinde bazı genel merkez yöneticileri, sendikanın Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe örgütümüzü ziyaret ederek İlçe Başkanı’mız Eylem Ertuğ Ertuğrul ve yönetim kurulu üyelerimize görevlerinde başarı dilediler. Sayın Mutlu ziyaretlerinin anısına, İlçe Başkanımız Ertuğrul’a bir madenci heykeli hediye etti. İlçe Başkanımız Ertuğrul, Sayın Mutlu ve beraberindekilere, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görevleri boyunca yöremizin olmazsa olmazı olarak gördükleri madenci ailesinin temel sorunları ve Türkiye Taşkömürü Kurumu’nu ilgilendiren temel meselelerin ortadan kaldırılmasına yönelik her çalışmaya destek vereceklerini ve bu yönde de GMİS’in yapacağı çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını söyledi.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER