Gönüllülerden öğrencilere kışlık yardımı

Gönüllülerden öğrencilere kışlık yardımı

Gönüllülerden öğrencilere kışlık yardımı

Türkiye çapında 22 bin üyesi bulunan Honda fd6 TEAM gurubunun Zonguldak Batı Karadeniz Ekibi üyeleri tarafından eğitim ve sosyal alanda yaptıkları etkinliklere bir yenisi daha eklendi.
Grup tarafından toplanan yardımlar, yine grup üyelerince ilk ve orta öğretim öğrencilerine bot, mont ve bere yardımında bulundu.
Ereğli’deki iki okulda, okul müdürleri tarafından belirlenen, ihtiyaç sahibi 70 öğrenciye bu yardımları ulaştıran, gurup üyelerinden Tayfun Arıcı, Volkan, Üçer Şafak Yolaçan Mustafa Abacı Ahmet Sarıoğlu ve diğer üyeleri tarafından dağıtımı gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Tayfun Arıcı; “Gurubumuz, ülke genelinde bu tür yardım etkinliklerini sık sık düzenlemekte. Zonguldak şubesi olarak biz de kış mevsiminin etkisini hissettirmeye başladığı şu günlerde, aramızda ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık yardımı yapmak için karar aldık.
Sağ olsunlar üyelerimiz ve bize destek veren vatandaşlarımızın da katkıları ile elimizden geldiğince 70 öğrencimize kışlık giyecek yardımında bulunduk. İmkanlar dahilinde mümkün olduğunca yardımlarımızı artırarak sürdürmek amacındayız. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER