Görümceden İllallah dedi

- Ereğli'de yaşayan Emine Dönmez, görümcesi tarafından darbedildiğini ve çocuklarına bağlanan engelli maaşlarına el konulduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulundu

Görümceden İllallah dedi

ZONGULDAK - Zonguldakın Ereğli ilçesinde yaşayan Emine Dönmez, görümcesi tarafından darbedildiği ve çocuklarına bağlanan engelli maaşlarına el konulduğu iddiasıyla suç duyurusu yaptı.

Ereğli Kaymakamlığınca müftülük konferans salonunda düzenlenen halkla buluşma ve güvenlik toplantısına katılan Emine Dönmez, yaşadığı mağduriyeti Kaymakam Nazım Madenoğluna iletti.

Kaymakam Madenoğlu da Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ile Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçeliki bununla ilgilenmeleri için görevlendirdi.

Ailenin yaşadığı mağduriyeti öğrendikten sonra ilgililere aktarmak için sahip çıktığını anlatan Şerife Keskin, annenin şiddete maruz kaldığını ileri sürdü.

Aile ile birkaç gündür ilgilenmeye çalıştığını anlatan Keskin, şöyle konuştu:

Bu insanlar mağdurlar ve sokakta kaldılar. Görümcesi dövmüş ve bir daha köye gelmeyeceksin demiş. Bu ailenin hayatlarından endişeliyim. Nereye götürüp ne yapabiliriz? Kaymakamımız olsun, İlçe Emniyet Müdürü olsun ya da jandarmanın bir şeyler yapması lazım. Rica ediyorum, yardım sevenlerden daha çok bu aileye devlet sahip çıksın. Bu çocukları bir yerlere yerleştirelim. Dövüldüklerini söylediler, korktukları için şikayetçi olmak istemediler ama öyle bir şey olamaz. Hiç kimse sahipsiz değildir. Şu anda polise sığınacağız, şikayetçi olacağız.

Emine Dönmez ise sabah saatlerinde ilçe merkezinde görümcesi tarafından darbedildiğini, çocuklarına ödenen engelli maaşına yakınlarının el koyduğunu öne sürdü.

Eşi vefat eden Dönmez ve 2si engelli 3 çocuğu, daha sonra Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, şikayetçi oldu.

haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER