Gülüç'de Cumhuriyet coşkusu...

Gülüç'de Cumhuriyet coşkusu...

Gülüç'de Cumhuriyet coşkusu...

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, etkinlikler düzenlendiği bildirildi.

Gülüç Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin katkılarıyla Vesile Dikmen Ortaokulunca düzenlenen etkinlikler, Belediye Düğün salonunda yapıldı.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş, Belediye Meclis Üyeleri, öğrenci velileri ile öğretmenlerin katıldığı etkinlikte, saygı duruşunda bulunuldu, öğrenciler tarafından İstiklal Marşı okundu.

Başkan Demirtaş, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Bayramı’nı coşku içinde kutladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle; Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun. Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Okulda düzenlenen etkinlikte dereceye giren öğrencilere Demirtaş tarafından plaket verilen etkinlikte, okul öğrencilerinin hazırladığı çeşitli gösteriler sunuldu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER