Gülüç'te yaz kuran kursu açıldı

Demirtaş hız kesmiyor. Dün Yaz Spor Okulunun açılışını yapan Demirtaş Bugünde Yaz Dönemi cami kuran kurslarının açılışını yaptı.

Gülüç'te yaz kuran kursu açıldı

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş hız kesmiyor. Dün Yaz Spor Okulunun açılışını yapan Demirtaş Bugünde Yaz Dönemi cami kuran kurslarının açılışını yaptı.

Demirtaş öğrencilere üzerinde Camiye koşuyorum, Kuran Öğreniyorum yazılı erkeklere tişort, kızlara şal verdi.
Gülüç Site Cami önünde yapılan açılışa, Demirtaş, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Yalçın, Çetin Demirci, Mustafa Sarı, mahalle muhtarlarımız Çağlar özcan, İhsan Arslan, Gülüç Vesile Dikmen ilköğretim müdürü Sadrettin Anar, cami imamları ve vatandaşlar katıldı.
Yaz kuran kursu açılışında bir konuşma yapan  Demirtaş şunları söyledi:
Sevgili çocuklar dün açılışı yaptığımız Yaz Spor Okulunun açılışında ne demiştim önce ahlak, bugünde Yaz Cami Kuran kursu açılışında önce Maneviyat ve Ahlak diyorum. maneviyattan ve güzel ahlaktan mahrum olan milletler yok olmaya mahkumdur. Kim ne derse desin,hangi görüşten olursak olalım,Cumhuriyet, Laiklik, Dinimiz ve ahlaki manevi değerlerimiz bizim bir gerçeğimizdir. Bunlardan asla vaz geçemeyiz taviz veremeyiz. Bunlardan vaz geçtiğimiz takdirde millette bizden vaz geçer ve yok olur gideriz. Millet olarak yok olmamak, kaybolmamak için bu saydığım değerlerimize sımsıkı sarılmalı önem vermeliyiz. Ne cumhuriyet ve laiklikle din,ahlak ve maneviyat yıkılır nede din, ahlak ve maneviyatla Cumhuriyet ve Laiklik yıkılır. dedi.
Daha sonra Demirtaş tarafından, üzerinde Camiye Koşuyorum, Kuran Öğreniyorum yazılı, erkek çocuklara tişort, kız çocuklara şal, pide ve ayran dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER