Günay, Başkan Uysal'ı Kabul Etti

Günay, Başkan Uysal’ı Kabul Etti

Günay, Başkan Uysal'ı Kabul Etti

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, derneği ziyarete gelen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında kabul etti. Başkan Günay, Belediye Başkanı Uysal’ın ziyareti gecikmiş ziyaret olarak değerlendirirken kendisini ağırlamaktan onur duyduklarını belirtti.
“BAŞKANI KURBAN VERMEİZ”
Başkan Uysal’a kırgın olduklarını ancak onu asla kurban vermeyeceklerini dikkat çeken EGD Başkanı Necati Günay10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde gazetecilerin gününü kutlamak için gazeteciler derneğinde olmanızdan dolayı gazetecilerin adına sizleri yürekten kutluyorum. Sizleri ağırlamaktan onur duyuyorum. Geç oldu ama iyi oldu, bizler de Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’i aramızda görmekten mutlu olduk. Çok uzun zamandır bekliyorduk. Bu ziyaretinizle sizler ile aramızdaki köprülerin arasında olan hendekleri yıkmış olduk ama ufak tefek şeyler var aramızda onları da burada konuşmak istemiyorum çünkü engelleri koyanlar belli. Sizleri seviyoruz, başımızın üzerinde yeriniz var. Bu arada duran, tampon bölgeyi oluşturan arkadaşlar, lütfen biraz insaflı olsunlar. Burası Ereğli, Zonguldak’ın 106 bin nüfusu var, Ereğli’nin 116 bin nüfusu var. ilahlara kurban seçilecekse belediye başkanımız değil yada Ereğli insanı değil, başkaları seçilsin, buna bizler müsade etmeyeceğiz. Belediye Başkanımıza kırgın olabiliriz ama Ereğli ve Zonguldak’ı kurban vermeyiz. Bunu herkes böyle bilsin. Burası Ereğlidedi.
“İŞ YOĞUNLUĞUNDAN GELEMEDİK”
Başkan Uysal Gazetecilere teşekkür ederek, “Belki 10 Ocak günü gelmek lazımdı ama bu hafta içinde yoğun bir Zonguldak programım vardı, bundan dolayı ziyaretimiz gecikmiş oldu. Tabi ki; gönül ister ki daha sık bir araya gelelim. İş yoğunluğundan kaynaklı bir durum ama gönüllerimiz her zaman bir.’’ Şeklinde konuştu.
“MEMUR OLAMAM”
Seçimlerden sonra memuriyete dönme hakkı olmadığına dikkat çeken Başkan Uysal, “Benim bu seçimden sonra asla memuriyete dönme hakkım yoktu. Memuriyete dönme hakkım olmadığı için devlet hastanesindeki başhekim kadrosu da memur kadrosu olduğu için ve 3 kere istifa etmemden dolayı kanunen benim memuriyete dönmem mümkün değil. Seçimi kaybetseydim özel sektörde, yüzde 90 burada özel bir hastanede doktor olarak devam ederdim ancak belediye başkanlığı yapmamdan dolayı bir daha asla Zonguldak sınırları içerisinde bir doktor olarak para kazanacak bir yerde önlük giymem dedim. dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER