Günay'ın Damar'ı 21 yaşında...

27 Nisan 2000 tarihinde “Güzeli Öven, Çirkini Yeren Sokağın Sesi” sloganıyla yayın hayatına başlayan Damar Gazetesi 20’nci yayın yılını tamamladı.

Günay'ın Damar'ı 21 yaşında...

Karadeniz Ereğli ilçesinde, haftalık olarak yayınlanan, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi İbrahim Necati Günay’ın imtiyaz sahibi olduğu Damar Gazetesi, 20. yayın yılını tamamlayarak, 27 Nisan 2020 itibariyle 21. yayın yılına girdi.

20 yayın yılına girmenin, içinde bulunduğumuz salgın durumundan dolayı buruk olarak mutluluğunu yaşadığını söyleyen Günay, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti; “Damar Gazetesi 20. yayın yılını geride bırakıp 21. Yayın yılına ulaşmanın gurur ve mutluğunu yine sizlerle paylaşıyor. Bu sene bu mutluluğu buruk yaşıyoruz. Ancak bu günleri de atlatacağız. Gerek haftalık gazete olarak gerekse internet sitesinden güncel haberler ile aralıksız şekilde yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Elbette karşılaştığımız güçlükler oldu ve olacakta. Bunlara şimdiye kadar göğüs gerdik ve germeye devam edeceğiz. 20 sene önce, ‘Çirkini Yeren, Güzeli Öven Sokağın Sesi’ sloganıyla yayın hayatına başlayan gazetemiz, ne olursa olsun şimdiye kadar ilkesinden hiçbir şekilde taviz vermemiştir. Damar, yirmi yaşında yağız bir delikanlı olarak geleceğe umutla ve güvenle bakan yolculuğuna devam ediyor.”

Çebi Grup olarak Damar Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutluyor, istikrarlı ve başarılı yayınlarının devamını diliyoruz.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2020, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER