Gündem Gazetesi ekibi bir araya geldi.

Gündem Gazetesi ve Çebi Ofset Tesisi çalışanları Çebi Grup Ceo`su Yasin Hamzaçebi,nin daveti üzerine bir araya geldiler.

Gündem Gazetesi ekibi bir araya geldi.

Zonguldakta 1989 yılından bu yana yayımlanan GÜNDEM Gazetesi çalışanları, 2018 yılı yeni yayın dönemi için düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
2018 yılı geneli yeni yayın dönemine yeni vizyon, farklı habercilik ve farklı yeniliklerle girmek için çalışma yapan GÜNDEM Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak, ÇEBİ Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi ve Çebi Grup Medya Grup Başkanı Levent Hamzaçebi ile bir araya gelip, yeni yayın dönemiyle ilgili projelerini anlattı.
ÇEBİ Grup Ceosu Yasin Hamzaçebinin makamında yapılan toplantıya ÇEBİ Grup Medya Grup Başkanı Levent Hamzaçebi, GÜNDEM Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak, muhabirler, köşe yazarları, büro ve matbaa çalışanları katıldı.
Toplantıya ilişkin açıklama yapan ÇEBİ Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi, “Bu toplantıyı düzenlememizdeki amaç hem GÜNDEM Gazetesi ailesi ile bir araya gelmek hem de 2018 yılı yeni yayın dönemi için gazete çalışanları ile fikir alışverişinde bulunmaktır” dedi. Hamzaçebi açıklamasının devamında, “Zonguldakta günlük gazete yayımcılığı günümüz şartlarında zor koşullar altında yapılıyor. Haftalık, aylık veya belirli olmayan zamanlarda çıkarılan gazetelerin belirli bir çalışan ve yazar kadrosu olmadığından çıkarılan gazetenin verdiği sonuç da maalesef halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olmuyor. Zonguldak bölgesinde gazeteciliğin etkin bir güç haline gelmesi için büyük bir birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Biz günlük gazete çıkarma girişimi başlattığımız zaman büyük bir yük altına girdiğimizin farkındaydık. Görevini Zonguldak genelinde sürdüren arkadaşlarımız görevlerini eksiksiz yapma noktasında kararlı duruşlarını sergilemeye devam ediyor. Ve halen sürdürmekte olduğumuz kararlılığımız sayesinde bugün Zonguldak bölgesinin en iyisi olma iddiasındayız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018, 14:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çigköfteci
Çigköfteci - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER