Güneşli 'ye güneş doğdu!

Güneşli 'ye güneş doğdu!

Güneşli 'ye güneş doğdu!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde EREĞLİ-DEVREK yolunda ki çalışmalar kapsamında Güneşli köyüne kadar olan yolun asfaltlanarak hizmete açıldığı öğrenildi.

EREĞLİ-DEVREK yolunda ki çalışmalar kapsamında yolun Güneşli köyüne kadar olan bölümünün asfaltlanarak hizmete açıldığını bildirildi. Güneşli Köyü Muhtarlığı tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda ‘Yeni yolun Güneşli’ye kadar olan bölümü açılmıştır’ denildi.

18 Kasım Pazartesi günü AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bvazı belde belediye başkanları, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Kemal Karaca ve Rıfkı Gültekin, Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, AK Parti Ana Kademe Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri ile kalabalık bir partili topluluğu, asfalt çalışmalarının yapıldığı noktada incelemelerde bulunmuştu.

Yapılan inceleme ziyaretinde yolun Camiye kadar olan bölümünün hafta sonuna kadar yapılacağı belirtilmişti.

Konuyla ilgili olarak telefon ile ulaştığımız Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır “Pazartesi günü yaptığımız incelemede yolun camiye kadar olan alanını asfaltlanarak hizmete açılacağını söylemiştik. Yoldaki asfaltlama çalışması tamamlanarak hizmete açıldı. Diğer yandan camiye kadar olan bölümün yanı sıra yan yolunda çalışması tamamlandı. Geri kalan bölüm içinde çalışmalar tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 23:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER