Güven tazeleyen Günay'dan ilk açıklama

ÇEBİ MEDYA GRUP CEO'SU Yasin Çebi ile Köşe Yazarımız Mehmet Öztürk'ün Üst Kurul Delegesi Genel Yayın Yönetmenimiz Yasin Ören'in ise Yönetim Kurulu Üyesi seçildiği kongre sonrasında Günay'dan ilk açıklama geldi.

Güven tazeleyen Günay'dan ilk açıklama

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanlığına yeninden seçilerek güven tazeleyen İ. Necati Günay,  İlçede gazetecilik mesleğini daha da yukarılara taşıma adına gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Önceki gün gerçekleştirilen Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği kongresinin ardından geçerli 65 oyun 45’ini alarak yeniden başkan seçilen Günay,  tüm üyeleri kucaklayarak, 3 yıllık görev süresini en iyi şekilde değerlendireceğini kaydetti.
Tam bir dayanışma sergileme arzusunda olduklarını ifade eden Günay, Gazetecilik; İlkeli duruşu temsil eden onurlu bir meslektir. Yönetim Kurulu içindeki arkadaşlarımızı kutluyorum. Hepsi genç ve dinamik isimler. Benim bu göreve tekrar seçen üyelere teşekkür ediyorum. Bu iş güven esasına dayanır, kararlılık ve cesaret ister.  Özveri, mücadele ve liyakat ister. Bizde bildiğimiz bu yolda emin adımlarla çalışmaya devam edeceğiz. Kuruluşta emeği geçen meslektaşlarımız içinde hayatta olanlara sağlıklı ve uzun ömürler diliyor; hayatını kaybeden meslektaşlarımızı rahmetle anıyorum. Şu unutulmamalıdır ki: Meslek ahlakına uygun etik kurallara uygun ilkeli işler yapmaya devam edeceğiz” dedi. ÇEBİ MEDYA GRUP CEOSU Yasin Çebi ile Köşe Yazarımız Mehmet Öztürkün Üst Kurul Delegesi Genel Yayın Yönetmenimiz Yasin Örenin ise Yönetim Kurulu Üyesi seçildiği kongrede yönetim şu isimlerden oluştu:

Sina Çıladır- Yeni Ufuk Gazetesi

Recep Akkaya- Yankı Gazetesi

Yasin Ören- Gündem Gazetesi

Timuçin Özat - Yeni Haber Gazetesi

Gönül Ünlü - Şafak Gazetesi

Funda Sezer - Damar Gazetesi

Metin Mudanya - Medya67 Gazetesi

Fahri Özdemir - Kdz.Ereğli Meydan Gazetesi 

ÜST KURUL DELEGELERİ

YASİN ÇEBİ

NECATİ GÜNAY

MEHMET ÖZTÜRK 

SİNA ÇILADIR (BÜYÜK)

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER