Halil Posbıyık'tan görkemli açılış

Halil Posbıyık'tan görkemli açılış

Halil Posbıyık'tan görkemli açılış

CHP'nin Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Posbıyık: "Kinle, intikam ile geliyor diyorlar. Ben tabanca kullanmasını bilmem. TV'de birşey oluyor ağlamaya başlarım. Eğer bir takım planlamalar yapılıyorsa, sıkıntılar varsa ona müsaade etmem. Onun için diyorlarsa eyvallah. Ben 20 katlı bina yaptırmam asla. Halkı ezdirmem. Ereğli'yi dizayn ettirmem. Bu yüzden bana kızıyorlarsa kızsınlar. Ereğli halkını ezdirmem, ezdirirsem şerefsizim. Kimse ile dargın değilim"
"Esnafın durumu perişan. Kepenk kapatıyorlar siftah yapamadan. Bir hareket lazım. Pazaryerini canlandıracağız. Trafik işi sorun çözülecek, ilk geldiğimde kent meydanına başlayacağız. Tabanı otopark olacak. Projem hazır, geçmiş dönemden de hazırlamıştım zaten. Çok basit yapılacak işler var"
CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, ilçe merkezinde seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, "Ereğli'nin geleceğine oy verin" dedi.  
 "FESTİVALLERE HAZIR OLUN"
 "Sevgi, barış, dostluk" duyguları ile Ereğli halkını selamladığını belirterek sözlerine başlayan Posbıyık, şu ifadelere yer verdi: "Ereğli'nin ekonomik, kültürel ve sosyal yönden olarak ayağa kalktığı zaman dilimi olacak. Temmuz'un ilk haftasında yağlı direk festivaline, Temmuz'un ortasında Sevgi, Barış, Dostluk festivaline hazırlığınızı yapın. Tarkan'la görüşme halindeyim. Allah nasip ederse Tarkan, Temmuz'un ilk haftasında burada. Bütün Türkiye'yi buraya getireceğiz. Ereğli'de ticari, ekonomik, stratejik yönden hareketlilik olacağını göreceksiniz. Hemen ardından hamsi festivaline onun peşinden de Ekim ayında dünyanın en büyük cazcıları Kdz.Ereğli'de olacak. Bahar ile birlikte neşelenmeye başlayacağız. Ereğli'de kara bulutları kaldıracağız. Türkiye'de ekonomik sıkıntılar var ama Ereğli'de bir de moral çöküntüsü var. Ereğli adeta sis kaplamış gibi insanların yüzü gülmüyor"
"FEDAKARLIK YAPTIM" 
Ereğli halkının yeniden eski günlerine dönmesi için adeta fedakarlık yaparak belediye başkanlığına adaylığımı koydum. Sahilde betonlar, korkuluklar yapılmadı, mahallede şunlar yapılmadı diye insanlar köpürüyor. Bunlar yapılır. Ereğli'nin beyni belediyedir. Eğer belediyede bir arıza varsa beton, asfalt dökülmez, korkuluk da yapılmaz. Önce o beynin rehabilitasyondan geçmesi lazım. Belediyede değişik söylentiler, kavgalar, disiplinsizlik, belediyede memurlar imza atamıyor yargıya gider diye. Belediyede işler yürümüyor, bu belediyenin düzelmesi lazım. Bu belediyeyi tecrübeli bir belediyeci düzeltebilir.
"BUNU SÖYLEYENLER ŞEREFSİZDİR" 
Halil Posbıyık'ı, Halil Posbıyık'ı temsil eder. Bazıları ahkam kesiyormuş, belediyede şunu, burada bunu yapacağız diye. Benim ağzımdan çıkana bakın, bunlar propagandadır. Beni kimse temsil edemez, benim ağzımdan laf söyleyenler, dostum değil düşmanımdır. O şerefsizler, Halil Posbıyık adına konuşan, saçma sapan laf söyleyenlerin hepsi de şerefsizdir, düşmanımdır. Ben Ereğli'ye sevgi, barış, dostluğu getirmeye geldim. İnsanların kamplaşmasını asla istemiyorum. Benim için AK Parti, CHP, MHP'lisi, DSP'lisi, Saadet Partili'si de benim vatandaşım. Ben politika, siyaset yapmaya gelmiyorum. Ben buraya halkın belediye başkan adayı olarak geldim. 
  "ÇÖKMENİN EŞİĞİNDE" 
Ereğli çökmenin eşiğine gelmiş durumdu. Diyorlar ki, 5 sene kaybetti. Nereye 5 sene kaybetti? Rehabilitasyon yapmazsan tamir etmezsen Ereğli'de hiçbirşey yürümez. Ereğli'de 15 sene hiçbirşey olmaz. Bunu Halil Posbıyık söylüyor. Bilene, adam, lider olana oy verelim. Ben hep yapacaklarımdan bahsedeceğim. Benim kızdıracaklarmış, ben 4,5 yıldır sinirlerimi aldırdım, değişik bir Halil Posbıyık var burada. Herkese sevgi ile bakıyorum. Erdemir bizim en büyük değerimiz. Erdemir demek Ereğli demektir. Türk Metal Sendikası bizim arkadaşlarımızın başarı ile yürüttüğü bir sendika. Yakında onları da ziyaret edeceğim, onlar bizim dostlarımız, arkadaşlarımız. Yakında toplu sözleşmeleri var, yanındayız. En iyi sözleşmenin yapılması için onların her türlü desteği vermeye hazırız. Türk Metal Sendikası'nın benimle hiçbir problemi yoktur. Ben geleceğe bakarım, gelecekteki aydınlığa bakarım.
29 YILLIĞINA KİRAYA VERİLDİ" 
Ereğli'de yapılacak çok şey var. Üniversite olayı bitmedi, kimse merak etmesin. Biz arka kapılarda çalışıyoruz, mimarlarla görüşüyoruz. O kampüs alanı devir edilmedi, bilgi kirliliği var, oturdukları masadan laf üretiyorlar. Oraya üniversite kurulacak Ereğli'yi öğrenciler ayağa kaldıracak. Belediye Başkanlığı dönemimde Erdemir'le anlaşma yaptık, Site Kulübün altındaki yer belediyeye verildi. Oraya belediyenin üniversite kampüsünü kuruyoruz. Öğrencilerin yatacağı yurt kuruyoruz. Ben bunun anlaşmasını yaptım, protokol 29 yıllığına verildi ama bir çivi dahi çakılmadı. Oraya bakan dahi yok.   
"İLK GELDİĞİMDE KENT MEYDANI YAPACAĞIM" 
Esnafın durumu perişan. Kepenk kapatıyorlar siftah yapamadan. Bir hareket lazım. Pazaryerini canlandıracağız. Trafik işi sorun çözülecek, ilk geldiğimde kent meydanına başlayacağız. Tabanı otopark olacak. Projem hazır, geçmiş dönemden de hazırlamıştım zaten. Çok basit yapılacak işler var.
"İŞTEN ADAM ÇIKARTMAYACAĞIM" 
Bu ekonomik sıkıntılar içerisinde belediyeden adam çıkaracak kişinin vicdanı yok demektir. İster A, B, C partisinden olsun beni ilgilendirmez onlar benim Ereğli'de yaşayan halkımız, parçamız. Daha belediyeye işçi alacağız, yeni üretim alanları açacağız.  
 "UFAK TEFEK DOKUNUŞLAR" 
Bu memlekette ufak tefek dokunuşlarla çok güzel şeyler yapacağız. Kendimi de tahlil ettim. Bazı yaptığım hatalar için kendi kendimi çalışma odasında dövdüğümü biliyorum. Bu neden böyle oldu, bu adamı niye aldın diye. Sinir sistemini aldırdım, sinir diye birşey yok. Bana isteyen istediğini söyleyebilir. Ben yapacaklarımı anlatacağım. Bu memlekette kavga asla olmaması lazım. Barış içerisinde olmamız lazım. Hepimiz dostuz. Ereğli'de yaşayan, nefes alan, su içen, ekmek yiyen herkes Ereğlililidir. 
  "HALİL POSBIYIK'A OY VERMEYİN, GELECEĞE OY VERİN" 
Çocuklarınız, torunlarınız için istiyorum. Halil Posbıyık'a oy vermeyin, Ereğli'nin geleceğine oy verin diyorum. Ben de Halil Posbıyık'a oy vermeyeceğim, Ereğli'nin geleceğine oy vereceğim. Hep beraber el ele verelim. Kimseyle bir problemim yok, algı operasyonlarına inanmayın.  Kinle, intikam ile geliyor diyorlar. Ben tabanca kullanmasını bilmem. TV'de birşey oluyor ağlamaya başlarım. Eğer bir takım planlamalar yapılıyorsa, sıkıntılar varsa ona müsaade etmem. Onun için diyorlarsa eyvallah. Ben 20 katlı bina yaptırmam asla. Halkı ezdirmem. Ereğli'yi dizayn ettirmem. Bu yüzden bana kızıyorlarsa kızsınlar. Ereğli halkını ezdirmem, ezdirirsem şerefsizim. Kimse ile dargın değilim. Ankara'da aday tanıtımına gittim akşam Ercan Candan ile beraberdik. Benim kimse ile problemim yok. Ereğli halkını seven hiç kimse ile kavgam yok, onlarla beraberim ben. Eğer Ereğli'yi sevmeyen var ise ben çıkarlarımı düşünüyorum diyen varsa benim yanıma gelmesin, dost olmasın. Herkesi seviyorum, sevgi ile bakıyorum. Ereğli'de hangi aile olursa olsun onlarlayım. Erol Çivici ile de beraberim, onu ben yetiştirdim. Bu noktaya gelmesinde payım çok büyüktür" 
YOĞUN İLGİ VARDI 
Posbıyık'ın İskele Camisi yanındaki seçim bürosunun açılışı nedeniyle sokak araları doldu. Davul zurna eşliğinde vatandaşlar Posbıyık'a sevgi gösterisinde bulundu. 


Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER