Hastaneye kızdı, kendini yakmaya kalkıştı

Hastaneye kızdı, kendini yakmaya kalkıştı

Hastaneye kızdı, kendini yakmaya kalkıştı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde KOAH hastası olan babasına Devlet Hastanesinde oksijen cihazı bağlanmaması ve babasının Karabük’e sevk edilmesine sinirlenen bir kişi, elindeki benzin dolu su şişesi ile kendini yakmaya kalkıştı. İtfaiye ve sağlık ekipleri önlem alırken, G. G. nin bir anlık dalgınlığından yararlanan polis elindeki şişeyi alarak G. G. yi etkisiz hale getirdi.

Olay, Karadeniz Ereğli  İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. İddiaya göre KOAH hastası olan babası M.G. Yi (57) Ereğli Devlet Hastanesine götüren ve burada oksijen cihazının olmamasından dolayı sinirlenen 28 yaşındaki G. G. Elindeki benzin dolu su şişesi ile ilçe emniyet müdürlüğü önüne geldi. Üzerine benzin döken ve kendisini yakacağını söyleyen G. G. Yi ikna etmek isteyen polis memurları uzun süre genç adama dil döktü. Bu sırada bir polis memuru, arkadan yaklaştığı G. G. nin bir anlık dalgınlığından yararlanarak elindeki benzinle dolu su şişesini aldı. Diğer polis memurlarının müdahalesi ile G.G. Etkisiz hale getirildi. G. G. İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına alınırken, eylem sırasında polislerin yaptığı görüşmeler neticesinde G. G. nin babası M.G. ye oksijen cihazının takıldığı öğrenildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2019, 20:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
MAKSUT ÇUBUKCUOĞLU
MAKSUT ÇUBUKCUOĞLU - 5 yıl Önce

GÖREVLERİNİ YAPMAYAN PERSONEL İÇİN SORUŞTURMA YAPILMALI. NEDEN OKSİJEN YOK HASTANEDE. ÖNCE ONUN HESABI SORULMALI İLLA VATANDAŞ İSYAN MI ETSİN YAZIK DEĞİL Mİ

SIRADAKİ HABER