Hem çaldı, hem ders verdi!

Hem çaldı, hem ders verdi!

Hem çaldı, hem ders verdi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi sahil bulvarında bulunan gözleme evlerine gece saatlerinde hırsızlık amacı ile giren kişi ya da kişiler, iş yerlerinin camlarını kırarak içeriye girdi.

Bozuk para ve diğer malzemeleri alarak uzaklaşan kişi ya da kişiler iş yeri sahiplerine bıraktı. Notta ‘ İnsan bir alarm bir kamera taktırır. Hakkınız helal edin. Aldıklarımı üç misli aynı şekilde geri bırakacağım. Sizleri seviyorum” yazdı.

Olay, Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi Sahil Bulvarı Gözleme evlerinde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre gece saatlerinde gözleme evlerine giren kişi ya da kişiler, gözleme evlerinin camlarını kırarak iş yerlerine girdi. 7 iş yerine giren kişi ya da kişiler, buldukları bozuk para, balık, hamburger ekmeği gibi diğer malzemeleri alarak iş yerinden ayrıldı. Hırsızlık zanlısının iş yeri sahiplerine bıraktığı not ise dikkat çekti. Bırakılan notta “Hepinizden özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Hepinize aldıklarımın üç mislini bırakacağım. Nasıl çaldıysam o şekilde bırakacağım. NOT; İnsan bir kamera bir alarm taktırır. Hepinizi seviyorum. Hepinizin parasını vereceğim. Hepinizi seviyorum” yazdığı görüldü.

Hırsızlığı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin güvenlik kamerası olan iş yerine girmemesi de dikkatlerden kaçmadı. İş yeri sahibi Esin Özdemek “Hırsız 6 dükkâna girdi. Bir de bize mektup yazmış. Hakkımızı helal edecekmişiz. 3 katı ile aldıklarını geri ödeyecekmiş. Keşke borç isteseydi de hiç kırmasaydı” dedi.

Yaşanan hırsızlığın ardından İlçe emniyet müdürlüğü Olay yeri inceleme ekipleri ve Asayiş ekipleri iş yerinde inceleme, Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 19:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER