HEM TAZİYE HEM DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

HEM TAZİYE HEM DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

HEM TAZİYE HEM DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma Derneği Yönetimi geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren TSO başkanı Yaşar Tetiker’ e taziye dileklerini sunmak amacıyla, TSO başkanlığına seçilen Sertan Yalçın’ı ziyaret etti.

Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma Derneği başkanı Dursun Özcan beraberinde dernek yönetiminde bulunan Cevdet Demircan, Fikret Kızmaz ve Şenol Akyol ile birlikte geçtiğimiz gün vefat eden Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO)Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’inardından  TSOda yapılan seçimde  Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sertan Yalçın’ı ziyaret ederek TSO başkanı Sertan Yalçın’a hem taziye hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Özcan “Ereğli çok değerli bir büyüğünü iş adamını ve ağabeyini kaybetti. Allah mekanını cennet eylesin. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

TSO Başkanı Sertan Yalçın ise konuşmasında Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Özcan ve yönetimine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER