“HER ZAMAN ERDEMİR’İN YANINDAYIZ”

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU

“HER ZAMAN ERDEMİR’İN YANINDAYIZ”

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, bir kaç gündür kamuoyunu meşgul eden “Erdemir Göztepe Lojmanları’na bir başka Belediye’den vidanjör hizmeti sunulmasıyla” ilgili açıklamada bulundu. Cömert “Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatıyla Belediye olarak tüm imkanlarımızla her zaman Erdemir’in yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu olayda, bizden her hangi bir talepte bulunulmadı, talepte bulunulsaydı daha öncelerde de olduğu gibi yine yardımcı olurduk” dedi.

Erdemir’e ait Göztepe’de bulunan Lojmanlar Bölgesi’ne, Alaplı Belediyesi’ne ait vidanjör aracının hizmet vermesiyle ilgili basına yansıyan haberlerden sonra Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert açıklamada bulundu.

Cömert, Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla belediyenin tüm imkanlarıyla her zaman Erdemir’in yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirterek şunları söyledi;

“Kdz. Ereğli Belediyesi olarak Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın talimatıyla Erdemir’in her türlü ihtiyaç duyduğu araç-gereç ve diğer belediye hizmetlerinde yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Bu olayda, Kdz. Ereğli Belediyesi’ne iletilmiş her hangi bir talep yok. Erdemir yetkilileri bizden her hangi bir talepte bulunsaydı daha öncelerde de olduğu gibi karşılanırdı. Kaldı ki son olarak Erdemir yetkilileri 11.11.2019 – 18. 12.2019 tarihlerinde bizden vidanjör hizmeti talebinde bulunmuş ve ekiplerimiz Erdemir’in Kızılcapınar Barajı’nda ve Erdemir Lojmanları 48 Evler bölgesinde bu hizmeti gerçekleştirmiştir.

Yaptığımız görüşmelerde bu son olaydan Erdemir yetkililerinin de haberinin olmadığı anlaşılmıştır.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER